Ekonomi

Gençlere özel kart başvurusuna TL kazandıran cazip teklif! Banka ilk harcamaya 150 TL hediye ediyor!

Ziraat Bankası gençlere özel kart başvurusunda TL kazandıran kampanyasını duyurdu. Önümüzdeki yılın yaz aylarına kadar devam edecek olan kampanya yalnızca Genç Kredi Kartı sahipleri için geçerli olacak.

Yeni Bankkart Genç Kredi Kartı başvurusu yapanlar harcadıkça kazanıyor. Ziraat Bankası’nın Bankkart Genç müşterilerine özel sunduğu bu kampanya sms ile ya da Bankkart Mobil uygulama üzerinden katılım sağlandığında geçerliliğini koruyor.

BANKKART GENÇ KART HARCAMASINA 150 TL KAZANILIR?

Kampanya dönemi devam ederken katılım sağlandıktan sonra yapılacak ilk alışveriş sonrası indirim fırsatından faydalanılabilecek. Her müşteri en fazla 150 TL Bankkart lira kazanabilecek. Peşin ya da taksitle alışverişler kabul ediliyor. Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Kumbaraya yükleniyor. Alışveriş yapıldığı anda otomatik olarak hesaba yansıtılıyor.

Kampanyadan yalnızca kredi kartını kampanya dönemi içerisinde aktif hale getiren Bankkart Genç kullanıcıları faydalanabiliyor. Karta para yükleme işlemleri, iptal ya da iade işlemleri kampanya kapsamında geçerliliğini korumuyor.

BANKKART GENÇ KART HARCAMASINA 150 TL KAZAN KAMPANYASINA BAŞVURU

Ziraat Bankası’nın yıl sonuna özel 19 Aralık tarihi itibariyle başlatmış olduğu bu kampanya yeni yılda da devam ediyor. İlk kez Bankkart Genç Kredi Kartı başvurusu yapacak olanlar faydalanabiliyor. Bankanın sunduğu kampanyaya katılım sağlayabilmek için Bankkart Mobil uygulaması içerisinde yer alan ilgili kampanya bulunarak katılım sağlanabileceği gibi sms ile de katılınabiliyor.

Telefonun mesaj kısmına GENC150 yazıp 4757‘ye kısa mesaj olarak gönderilmesi yeterlidir. Kampanya 30 Haziran 2023 tarihine kadar banka müşterisi olup Bankkart Genç Kredi Kartı sahibi olanlar için geçerliliğini koruyor. Ziraat Bankası Aralık ayı itibariyle başlatmış olduğu Yeni Bankkart Gençlilere 150 TL Bankkart Lira Hediye kampanyası üzerinde değişiklik yapma ya da kampanyayı durdurma hakkını kendinde saklı tutar.

İlgili Makaleler