EkonomiGündem

Geri Ödeme Olmadan Kredi Çekmek İsteyenler Buraya! O Bankalar Açıkladı, Tam 90 Gün Tek Kuruş Para İstemeyecek! Tek Şart…

Eğitimden market alışverişlerine kadar her alanda artan fiyatlar, vatandaşların borçlarının da hızla artmaya başlamasına neden oldu. Artan borçları tek çırpıda kapatmak isteyen vatandaşlar ise, bankaların avantajlı ihtiyaç kredisi paketlerine yöneldi.

Şimdilerde en avantajlı ihtiyaç kredisi paketlerini sunmaya başlamış olan QNB Finansbank, Garanti BBVA ve Yapı Kredi Bankası, 90 gün geri ödemeden kredi vereceğini geçtiğimiz gün resmi web siteleri aracılığıyla duyurdu. Kredi paketinin kampanya detaylarını da açıklayan bu üç banka, faiz oranlarını da ilgileri için paylaştı.

QNB Finansbank, Garanti ve Yapı Kredi’den 90 Gün Geri Ödemesiz Kredi

İhtiyaç kredisi çekecek vatandaşların geri ödemeler konusunda rahat bir nefes alabilmesi için harekete geçmiş olan QNB Finansbank, Garanti BBVA ve Yapı Kredi Bankası geçtiğimiz gün arka arkaya üç ay ertelemeli kredi paketlerini duyurdu. Müşterilerine özel olarak yüzde 1,79 faiz oranı üzerinden kredi vereceğini duyuran QNB Finansbank, geri ödemeler içinse, 36 aya varan vade seçenekli ve üç ay ödeme yapmama olanağı sunacağını açıkladı. 90 gün geri ödemesiz kredi sunan bir başka banka olan Garanti BBVA ise, bu kredi paket için faiz oranını yüzde 2,60 olarak belirledi. 36 ay geri ödeme vadesi sunan Garanti BBVA, üç ay erteleme hainde bu ertelemelerin toplam vade süresinden düşeceğini duyurdu. Öte yandan 3 ay ertelemeli kredi seçeneği ile müşterilerin karşısına çıkan Yapı Kredi Bankası, faiz oranını yüzde 2,94 oranında tutarken; vade seçeneğini 36 aya kadar olarak belirledi.

Üç Ay Ertelemeli Kredi Başvuruları İçin İstenen Evraklar Belli Oldu

Küreselleşen dünyada hızla gelişen internet, bankacılık sisteminin de internete yönelmesini sağlıyor. Bu bağlamda günümüzde hemen hemen tüm bankalar, belli bir limite kadar olan ihtiyaç kredilerini mobil ya da internet bankacılığı aracılığıyla kabul ediyor. Ancak, bu kredinin onaylanması halinde vatandaşların bankalara götürmesi gereken birtakım evraklar bulunuyor. Üç ay ertelemeli kredi almak isteyen vatandaşların da temin etmesi gereken bu belgeler arasında; T.C. kimlik kartı, ehliyet veya pasaport, ikametgah belgesi, gelir belgesi veya maaş bordrosu ile özel sektörde çalışan vatandaşlar için SGK hizmet dökümü belgesi yer alıyor. Bu belgeler, kredinin onaylanmasının ardından krediyi çekecek kişi tarafından en yakın banka şubesine teslim ediliyor. Ardından vatandaşlar, çektiği krediyi kullanmaya başlayabiliyor.

İlgili Makaleler