Ekonomi

Gıda alışverişine harcadıkça kazandıran kampanya duyuruldu: Ay içinde yapılan alışverişe 150 TL hediye edilecek!

Ziraat Bankası harcadıkça kazandıran kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Aylık gıda harcamalarına toplamda 150 TL Bankkart Lira hediye ediliyor. Belirli sektörlerde yapılacak harcamaya ait kazanımlar anında hesaba tanımlanıyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin başvuru adımını tamamlaması gerekiyor.

Bankanın başlatmış olduğu kampanya toplamda 150 TL Bankkart lira kazandırıyor. Güncel dönem kuru aylık gıda alışverişinde ürünlerin fiyatlarını gittikçe arttırıyor. Yükselen fiyatlardan kaynaklı olarak alışveriş yapabilmek gittikçe zorlaşıyor. Asgari ücretle çalışanlar ve emeklilerin Aralık ayı içerisinde avantajlı gıda alışverişi kampanyası ile bütçeleri bir nebze olsun ferahlıyor.

150 TL BANKKART LİRA KAZAN KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Market, manav, şarküteri, bakkal ve kasap reyonlarından yapılacak 300 TL ve üzeri harcamaya 25 TL toplamda 150 TL Bankkart Lira hediye ediliyor. Kampanya Bankkart anlaşmalı işyerlerinden tek seferde yapılacak harcamalarda geçerli oluyor. Ziraat Bankası’nın başlatmış olduğu harcadıkça kazan kampanyası yıl sonuna kadar geçerliliğini koruyor. Alışveriş yapılmadan önce kampanyaya katılmak gerekiyor.

Kampanya katılmak isteyenler için Bankkart Mobil uygulama ya da kısa mesaj yolu ile başvurular kabul ediliyor. Alışveriş tutarı gerçekleştirilmeden önce başvurunun yapılmış olması gerekiyor. Kampanya katılmak isteyenlerin Bankkart Mobil uygulama içerisinde yer alan ilgili kampanyaya gelerek “Hemen Katıl” butonuna basması gerekiyor. Bunun yanı sıra kısa mesaj yolu ile kampanya katılabilmek için cep telefonunun mesaj kısmına MARKET150 yazıp 4757‘ye mesaj olarak gönderilmesi gerekiyor.

150 TL BANKKART LİRA KAZAN KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

300 TL ve üzeri gıda alışverişine 25 TL toplamda 150 TL kazandıran kampanya e-ticaret harcamalarında geçerli olmuyor. Şartlar yerine getirildiği anda hesaba istenen tutar hesaba yükleniyor. Bankkart Business y a da ücretsiz ürünleri kampanyaya dahil edilmiyor. Karta para yükleme işlemleri kampanya sürecine dahil edilmiyor. İptal/iade işlemlerinde hediye edilen puanlar hesaptan geri alınıyor. Hesapta herhangi bir tutar bulunmuyorsa hesap özetine borç olarak işleniyor. Aynı gün içinde yapılacak harcamaların ilki yalnızca kampanya sürecine dahil ediliyor. Ziraat Bankası gıda alışverişine 150 TL kazandıran kampanyası üzerinde değişiklik yapma ya da kampanyayı durdurma hakkını kendinde saklı tutar.

İlgili Makaleler