Gündem

Görseldeki alanı kazıyan 200 TL kazanacak! Bankanın yeni yıla özel kazı kazan kampanyası başladı!

Yapı Kredi world mobil uygulamasına özel yeni yıl kampanyasını duyurdu. Yıl sonuna kadar 200 TL’ye kadar world puan kazandıran fırsat dün ilk kez başlatıldı. 31 Aralık tarihinde sona erecek olan kampanya tıkla ve kazanmaya başla adı ile duyuruldu. Yapılması gereken tek şey Yapı Kredi müşterisi olmak ve mobil uygulamasına giriş yaparak görselde belirlenmiş alanı kazımak. Kazı Kazan uygulamasına benzer bir yöntem ile 200 TL’ye kadar  bonus kazanma fırsatı sürüyor.

200 TL KAZI KAZAN KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Yapı kredi’nin sunduğu kampanyadan faydalanmak isteyenlerin öncelikli olarak dijital kanalları kullanarak müşteri hesabı oluşturulması gerekiyor. Banka şubesine gitmeden Yapı Kredili olabilmek için 7/24 dijital onaylı görüntülü görüşme asistanları ile irtibata geçmek gerekiyor. Bunun için Yapı Kredi mobil uygulaması cep telefonuna indirilmelidir. Uygulama indirildikten hemen sonra müşteri olma aşamaları tek tek tamamlanmalıdır. Son aşamada ise görüntülü işlem yapılabilmesi için asistana aktarılır. Burada kişiye dair bilgiler sorulur ve süreç tamamlanır.

200 TL KAZI KAZAN KAMPANYASI BAŞVURU İŞLEMLERİ

Müşteri olma onayı kazananlar işlemleri tamamlarken kimlik kartı ve telefonun içerisinde NFC özelliğinin bulunması gerekiyor. NFC okutma sistemi kullanılarak müşteri olma adımları kısa sürede tamamlanacaktır. Ardından banka kartı kurye aracılığı ile kişiye iletilecektir. Olası bir durumda yarım kalan işlevler yine kurye ile sürdürülebilir. Banka kartı 5 ile 15 iş günü içerisinde belirlenen ikamet adresine gönderilecektir.

200 TL KAZI KAZAN KAMPANYASI KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?

Tüm işlemler tamamlandıktan sonra hesap açılışı gerçekleşenler Yapı Kredi world mobil uygulamasına giriş yapar. Tıkla Kazan isimli alana gelerek kampanyadaki görseli kazımaya başlanır. Görselin altından çıkan katılınan hediyeye dair kampanya detayları yine uygulama üzerinden takip edilebilecektir. Mobil uygulaması üzerinden giriş yapmak isteyenlerin müşteri olma adımlarını tamamlaması, hesap oluşturması, TL kart ya da kredi kartı başvurusunu yapmış olması gerekiyor.

İlgili Makaleler