Gündem

Görülmemiş Kampanya! İş Bankalılar Yemek Yerken Harcadıklarını; Akaryakıt Alırken Anında Geri Alıyor! Başvuru Yapmak İçin Tek Şart…

Enflasyonun da etkisiyle her geçen gün zamlanan gıda ve gıda ürünlerinin yanı sıra küresel bir kriz haline dönüşmüş akaryakıt fiyatlarının etkisini birlikte savuşturmak için düğmeye basmış olan Türkiye İş Bankası, benzersiz bir kampanya ile müşterilerini buluşturuyor.

Türkiye İş Bankası’nın yeni kampanyası kapsamında; banka bünyesinde bulunan kartları ile yemek yiyen banka müşterileri hediye MaxiPuanlar kazanıyor. Bu MaxiPuanlar ile akaryakıt alımı gerçekleştirebilen Türkiye İş Bankası müşterileri, harcadığı her parayı avantaja çevirebiliyor. Öte yandan Türkiye İş Bankası, yeni kampanyasının detaylarını da yayınlamış bulunuyor.

Türkiye İş Bankası Müşterileri Harcadıklarını Geri Kazanıyor

Türkiye’nin öncü banka kuruluşlarından biri olan Türkiye İş Bankası, yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu kampanya kapsamında; Maximum Kart ya da Maxipara Kar ile restoran sektöründe hizmet veren işyerlerinden tek seferde ve farklı günlerde yapılacak her 200 TL ve üzeri restoran harcamasına 20 TL olmak üzere toplamda 100 TL MaxiPuan hediye kazanabiliyor. Kazanılan puanları akaryakıt alımında kullanmaya olanak tanıyan Türkiye İş Bankası, kampanya kapsamına sadece; Maximum Kart, Maximiles, Maximiles Black, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, Maximum Pati Kart, Maxipara Kartları olan müşterilerini dahil ediyor. Kampanya katılmak isteyen İş Bankalıların ise; Maximum Mobil’de yer alan “Kampanyalar” bölümünden bu kampanyayı bularak “KATIL” butonuna tıklaması yeterli oluyor. Öte yandan alışveriş yapıldıktan sonra kampanyaya katılım sağlayan İş Bankalıların katılım başvurusu da kabul ediliyor.

Bu Kartlar ve İşlemler Kampanyaya Dahil Edilmiyor

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre; İş Bankası Bankamatik Kartları, Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler kampanya kapsamında dahil edilmiyor. Bunun yanı sıra Maximum Fırsat, MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemlerinin tamamı da kampanya kapsamında değerlendirilmiyor. Yemeksepeti internet sitesinden ve mobil uygulamasından, Maximum Mobil uygulaması aracılığı ile verilen Yemeksepeti siparişlerini de kampanyanın dışında tutan Türkiye İş Bankası, sanal mağazalardan ve e-ticaret sitelerinden yapılacak alışverişleri de kampanyadan yararlandırtmıyor. Öte yandan Türkiye İş Bankası’ndan kazanılan MaxiPuanlar’ın banka tarafından geri alınmaması için 6 Nisan 2022 tarihine kadar harcanması gerekiyor.

İlgili Makaleler