Magazin

Gülben Ergen, 18’liklere Taş Çıkardı; Açıldı Da Açıldı! Kimse, Gülben Ergen’i Daha Önce Böyle Görmedi! Kıbrıs’taki Konserde Ünlü Şarkıcı…

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden biri olan Gülben Ergen, bu sene hiç nefes almadan sahne alan isimler arasındaki yerini aldı. Sesi ile dinleyenlerini sene boyunca coşturan Gülben Ergen, sahnelerine Ramazan Bayramı’nda da devam etti. Gülben Ergen’in Ramazan Bayramı’nda aldığı sahnede giydiği sahne kıyafeti ise, sahnesinden daha çok konuşuldu.

Yaptığı müzik kadar tarzıyla da adından söz ettiren isimlerden biri olan Gülben Ergen, bu kez Kıbrıs’ta aldığı bayram sahnesinde giydiği sahne kıyafeti ile akılları baştan aldı. Kıbrıs sahnesinden fotoğraflarını kendi sosyal medya hesabından paylaşan Gülben Ergen, takipçilerinden de övgü dolu yorumlar aldı. Gülben Ergen’in giydiği sahne kıyafetine imza atan o ünlü isim ise, kıyafette gösterdiği tarzı nedeniyle kimseleri şaşırtmadı.

Gülben Ergen, Ramazan Bayramı Konserinde Giydiği Sahne Kıyafeti İle Herkesi Mest Etti

Ramazan Bayramı’nda da konserlerine tam gaz devam eden ünlü şarkıcı Gülben Ergen, bayramın bir akşamı da Kıbrıs’ta yer alan bir otelde sahne aldı. Dinleyicileri için oldukça eğlenceli bir gece ve akış hazırlamış olan Gülben Ergen, kendisini dinlemeye gelen konuklarını sesiyle adeta büyüledi. Bunun yanı sıra sahnede giydiği kıyafet ile de ilgili çok konuşulan 49 yaşındaki Gülben Ergen, iddialı tarzını bir kez daha konuşturdu. Kıbrıs konserinde sırt ve bel dekolteli bir elbise ile seyirci karşısına çıkan Gülben Ergen, sesi kadar düzgün fiziği ve güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekti. O konserde çekildiği fotoğrafları takipçileri için kendi sosyal medya hesabından yayınlayan Gülben Ergen’e “18’liklere taş çıkartır” tarzında yorumların gelmesi de ünlü ismin son sahne kıyafetiyle takipçilerinden onay aldığını gösterdi.

Gülben Ergen’in Sahne Kıyafetini Gülşah Saraçoğlu Tasarladı

Bir Kıbrıs otelinde aldığı sahnede giydiği derin dekolteli elbiseli ile Ramazan Bayramı’na damgasını vuran ünlü isimlerden biri olan Gülben Ergen, kıyafetinin tasarımı ile ilgili de çok konuşuldu. Pek çok ünlü ismin kıyafetlerini tasarlamasıyla popüler hale gelen ve Doya Doya Moda isimli programda bir dönem jüri üyeliği de yapan Gülşah Saraçoğlu’nun Gülben Ergen’in kıyafetini de tasarladığı öğrenildi. Gülben Ergen’in Gülşah Saraçoğlu imzalı kıyafeti, Instagram’da binlerce beğeni ile karşılandı.

İlgili Makaleler