Gündem

Acun Ilıcalı, depremzedeler için 73 milyon lira topladı! Bakan Soylu’ya “Depremzedeler için kullanılsın” dedi

Elazığ’da geçtiğimiz Cuma akşamı meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem çok sayıda insanın can ve mal kaybı yaşamasına neden oldu. Deprem sonrasında mağdur olan vatandaşlara halktan ve ünlü isimlerden destekler geldi. Depremzedelere destek olan en önemli isimlerden biri de yapımcı Acun Ilıcalı oldu. Ilıcalı sahibi olduğu TV8 kanalında deprem mağdurları için yardım kampanyası düzenledi. Düzenlenen kampanya sonucunda toplam 73 milyon lira toplandı.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Ilıcalı “Bu gurur milletimizin… Dün gece 51 milyon TL olarak bildirilen yardım tutarımız, tüm yapılan banka transferlerinin AFAD hesaplarına geçmesiyle birlikte 73 milyon TL’ye ulaştı. Yayın boyunca milletimizin vermiş olduğu destekten sonra bu yardımı toplamanın büyük mutluluğu içindeyim. Kampanyamıza katılan herkesten Allah razı olsun. Zor şartlardaki kardeşlerimize umut olabildiysek ne mutlu hepimize” ifadelerini kullandı.

Kampanyaya katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘yu da canlı yayına bağlayan Ilıcalı, “Sizden bir ricam var. Kampanyadaki önemli miktarı, ki sizin bazı şeyleri yapacağınızdan asla bir şüphem yok ama, depremzedelerin şartlarının daha iyi olmasına kullanılmasını rica ediyoruz” demişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir