Gündem

Enerji Bakanlığı DPB Aracılığı İle Kamu Personeli Alım İlanı Yayımladı

Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi sitesinde Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmak üzere 20 sözleşmeli personel alım ilanı yayınlandı. Müdürlükte çalışmak isteyenlerin kurumun şart olarak yayınladığı özellikleri sağlaması gerekiyor.

Meslek olarak ‘Yeraltı Maden Uzmanı’ olarak verilen ilana başvurabilmek için 45 yaşını doldurmamak gerekiyor. Kurum ayrıca alımı en az 4 yıllık eğitin veren fakültelerin belirtilen bölümlerinde olmak üzere sınırlandırdı. Başvuruları 27/01/2020 tarihinde başlayan ilanın 12/02/2020 tarihinde saat 17.00’da sona ereceği bildirildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) bendinde belirtilen genel şartları taşımak.

Giriş Sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla kırk beş yaşını doldurmamış olmak. (1 Ocak 1975 sonrası doğumlular)

En az 4 yıllık eğitim veren fakültelerin, tabloda belirtilen bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen 4 yıllık fakültelerin birinden mezun olmak.

Yeraltı maden işletmelerinde en az beş yıl iş tecrübesine sahip olmak.

Sağlık bakımından uzun süre seyahat etmesine ve belirlenen görevleri yapmasına engel hali bulunmamak.

Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, tecilli veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

Adres:Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığından (Mevlana Bulvarı No:76 Beştepe-Yenimahalle/ANKARA

Başvuru yapmak isteyen adaylar ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir