Gündem

İBB, o projeye ait olan inşaatı durdurdu!

İstanbul,Kayaşehir de bulunan Başakşehir Şehir Hastanesi ne ulaşacak yol inşaatlarının durduğu ortaya çıktı. Hastane inşaatı, tamamlanmak üzere olmasına rağmen hastaneye ulaşabilmek adını yapılan yollar ve çevredesindeki yollara bağlayacak olan yol inşaatları önce yavaşlatıldığı sonra da tamamen durdurulduğu ortaya çıktı. İlerlemeyen inşaat çalışmaları sebebiyle Başakşehir ve Kayaşehir halkının zor anlar yaşadığı belirtildi.

TURAN HAZİRAN’DA AÇACAĞIZ DEDİ

 Televizyon programına katılan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, konuya ilişkin açıklamada bulundu. Hastanenin haziran ayında açılacağını vurgulayan Turan, İBB yönetiminin önceki yönetim tarafından proje halinde olan, hastane çevresinde bulunan yol inşaatlarını durdurduğunu söyledi. İnşaatı tamamen duran yollar, Başakşehir ve Kayaşehir halkını mağdur durumda bırakıyor.

Bölge genelinde gayrimenkul danışmanlığı yapan Fuat Kesim:” Kayaşehir bölgesinde yapılan yatırımlar bizi oldukça mutlu ediyor. Ancak bu yatırımlar yapılırken kullandığımız alternatif yolumuz kapatıldı. 3 yıldır o yolumuz kapalı. Bunun yüzünden fazladan 7-8 kilometre yol kat ediyoruz, ulaşımımız oldukça zor.” diye konuştu.

PERSONEL ALIMI İÇİN İŞ İLANI YAYINLAMIŞTI

İBB tarafından yol inşaatı durdurulan Başakşehir Şehir Hastanesi’ne geçtiğimiz günlerde personel alımı yapılması için iş ilanı yayınlanmıştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir