Gündem

İGDAŞ duyurdu : İstanbul’da doğalgaz faturalarında taksit dönemi başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olan İGDAŞ, her kış düzenlenen doğal gaz fatura ödemelerinde, kredi kartı ile ödebilecek vade farksız taksit kampanyası uygulayacak. Bu uygulama için bu yıl 13 banka ile anlaşıldı. Dar gelirli vatandaş, kış aylarında cep yakan faturalar yüzünden geçim sıkıntısı çekiyor. Bu uygulama ile kış ayında oldukça kabarık gelen doğalgaz faturası taksitlendirilebilecek.

HANGİ BANKALAR TAKSİTLENDİRME YAPACAK

31 Mayıs 2020 tarihine kadar (QNB Finansbank 31 Mart 2020) devam edecek olan kampanyada anlaşmalı olan bankalar şunlar; 

İş Bankası,Akbank,Yapı Kredi Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası 100 TL üzeri olan faturalara vade farkı alınmaksızın kredi kartına 3 taksit uygulayacak. 

Kuveyt Türk Katılım Bankası ise 100 TL- 2.000 TL arası, Vakıfbank ise 100 TL- 20.000 TL arası faturaları 3 taksite bölecek. 

Denizbank,Şekerbank,Garanti Bankası,TEB, Alternatif Bank tüm faturalara, QNB Finansbank ise 3.000 TL’ye kadar olan faturalara vade farksız kredi kartına 2 taksit uygulayacak. 

Halkbank ise 100 TL- 50.000 TL arası faturalara 4 taksit uygulayacak. Halkbank kredi kartıyla sadece İGDAŞ vezneleri olmak üzere yapılan ödemeler, kampanya süresince taksitlendirilecek. Farklı bankalara ait kredi kartlarıyla hem İGDAŞ vezneleri, hem de internetsubesi.igdas.com.tr  web adresi üzerinden online olarak yapılan ödemeler de taksitlendirilebilcek.

Katılım şartları,bankadan bankaya farklılık göstermekte.Kampanya hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için  www.igdas.istanbul adresinden ve bankaların şubelerinden ulaşılabilir.

AMACIMIZ ABONELERİMİZİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK

İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen, uygulamaya geçen kampanyaya dair açıklamada bulundu. Özmen şu sözlerle konuştur; “ İstanbul genelinde çevre dostu ve ekonomik bir yakıt olan doğalgazı tüm abonelerimize, kesintisiz ve güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Diğer fosil yakıtlara göre çok daha temiz ve çevreci olan doğalgaz, İstanbul’un temiz havasına sağladığı katkının yanı sıra, kullanım kolaylığıyla da yaşantımıza konfor sağlıyor. Havaların soğumasıyla birlikte, doğalgaz tüketimleri de artmaya başladı. Biz de abonelerimizin artan ısınma giderlerini kolayca ödemelerini sağlamak amacıyla taksit kampanyası başlattık. Bankalarla görüşmeler yaparak kampanyamıza katılımlarını sağladık. Amacımız, abonelerimizin hayatını kolaylaştırmak.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir