Gündem

KİPTAŞ aracılığı ile hem depreme dayanıklı hem de ucuz ev sahibi olma imkanı!

Türkiye’nin doğusundan batısına sürekli olarak meydana gelen deprem haberleri insanlara oturdukları evlerinin güvenliğini sorgulatıyor. Son olarak Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde birçok insan ölmüş ve birçok insanda evsiz kalmıştı. Bu durumu fırsat bile ev sahipleri de ev fiyatlarını 2 katına çıkarmıştı. Tüm bu yaşananlardan sonra gözler İstanbul’da beklenen 7.8’lik depreme çevrildi. Bölgede daha güvenli evlere yönelen insanlar için KİPTAŞ harekete geçti. Depreme dayanıklı, ucuz ev felsefesiyle hareket eden olan firma, riskli yapı raporu olan binalarda oturan ev sahiplerine 185 bin liraya depreme dayanıklı ev satışı gerçekleştirileceği duyurdu.

272 daire verilecek

İstanbul’da yaşayanlar için depreme dayanıklı ve ucuz ev yapacağını duyuran KİPTAŞ, konut satış kampanyası ile 272 daire vereceğini açıkladı. İstanbul’da riskli yapı raporu alınan konutlarda oturan ve bu evi dışında başka evi olmayan kişilere şirket 185 bin liraya depreme dayanıklı ev satacak.

17 Şubatta satışa çıkacak

Amacının İstanbul’da riskli yapı sahibi olanları ev sahibi yapmak olduğunu açıklayan şirket, Çatalca ve 5. Levent gibi bölgelerin de bulunduğu yerlerde deprem konutları inşa etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı çalışan KİPTAŞ yaptığı konutları, 17 Şubat’ta satışa çıkacak. Enerji kimlik belgesine sahip olan konutları için en yüksek fiyat 750 bin TL olarak belirlendi. Konutlarda 3+1, 4+1 gibi seçenekler de mevcut.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir