Gündem

Meteoroloji’den Çok Önemli Uyarı Geldi ! Şiddetli Yağmur ve Karla Karışık Yağmur

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada deprem bölgesinde bu gece ve yarın sabah saatlerinde hafif yağmur ve karla karışık yağmur, bölgenin yüksek kesimlerinde ise hafif kar yağışı beklendiği belirtildi.

METEOROLOJİ UYARDI

Yapılan açıklamada Perşembe günü deprem bölgesinin yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına gireceği, yağışların cuma günü akşam saatlerine kadar orta ve yer yer kuvvetli olmak üzere, perşembe günü yağmur, yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur, cuma günü ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı ifade edildi.

Açıklamada hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyredeceği ifade edilerek sıcaklıkların cuma gününden itibaren azalacağı ve hafta sonu mevsim normallerinin altında seyretmesi beklendiği vurgulandı.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Rüzgarın; bugün kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, çarşamba ve perşembe günleri güney ve güneydoğu yönlerden hafif, cuma günü ise kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli eseceği tahmin ediliyor. Hafta sonunda deprem bölgesinde yağış beklenmiyor, havanın genellikle parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir