Gündem

MHP’li Vekilden AK Partili Vekillere EYT Düzenlemesinde 4447 Yasası Geriye İşlensin Çağrısı

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşların sosyal medya platformlarında yapmış oldukları kampanyalar meyvesini vermeye devam ediyor. 

1 Ekim’de meclisin açılması ile çok sayıda siyasinin ilk gündem maddesi emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar ve yaşadıkları mağduriyetler oldu. Bu kapsamda eyt yasası ile ilgili olarak mağduriyetler konusunu gündeme alan bir isimde Milliyetçi Hareket Partisi’nden oldu. 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt kendisine ait sosyal medya hesabından EYT Yasasına ilişkin bir paylaşımda bulundu. 

MHP’DEN AK PARTİLİ VEKİLLERE EYT ÇAĞRISI

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt resmi Twitter hesabından yapmış olduğu EYT paylaşımında 4447 sayılı kanuna değindi. Bu kanunun geriye çekilmesi için hem MHP’li hemde AK Partili milletvekillerine seslenen Cemal Enginyurt hak gasbına son verelim ifadelerini kullandı. 

Konuşmasında EYT derneği olan EYT SYDD’ye de atıfta bulunan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt şu ifadeleri kullandı. 

AK Parti ve MHP Milletvekillerine Sesleniyorum. EYT MAĞDURLARI için yasal düzenleme yapılsın, 4447 sayılı yasa geriye işlemesin, Hak gasbına son verelim diye YENİ YASAMA dönemin de mücadele edelim. Lakin, EYTSYYD denilen ve bizlere her fırsatta hakaret edenleri asla dikkate almayın.

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir