Gündem

Peş Peşe Deprem Haberleri Geldi ! İzmir, Manisa ve Elazığ Beşik Gibi Sallandı

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından çeşitli açıklamalar yapıldı. Söz konusu açıklamalar kapsamında Elazığ, Manisa ve İzmir açıklarında depremler meydana geldi. 

Bu depremlerin detaylarını kamuilanlari.com olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

ELAZIĞ DEPREM

Açıklamada saat 01.19’de merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan bir deprem meydana geldiği belirtildi. Depremin şiddeti Riçhter ölçeğine göre 4.5 olarak kaydedildi. Kandilli Rasathanesi ise deprem şiddetini 4,7 olarak belirtti.

Depremin Sivrice’nin yanı sıra yakın bölgelerden de hissedildiği belirtilerek hasarlı olan binalarda herhangi bir yıkıma yol açıp açmadığı hakkında net bir açıklama yapılmadı.

MANİSA’DA DEPREM

Bu sabah saat 04:27’de Manisa’nın Karaborklu köyünde 4,1 şidetinde bir deprem meydana geldi. 

Konu ile ilgili olarak Kandilli Rsathanesi tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada depremin şiddeti 4,0 olarak güncellendi ve bu depremden bir dakika sonra 3,4 şiddetinde bir deprem daha meydana geldiği belirtildi.

Ayrıca aynı noktada saat 04.30’da 3.4, 04.32’de ise 2.8 büyüklüğünde peş peşe depremler olduğu belirtilirken 05.38’de Manisa Karaborklu’da 3.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

İZMİR AÇIKLARINDA DEPREM

AFAD tarafından yapılan açıklamada İzmir açıklarında saat 09:17’de 3,3 şiddetinde deprem olduğu belirtildi. Kandilli Rasathanesi tarafından depremin şiddeti 3,4 olarak belirtildi. Deprem İzmir Çeşme’ye 80 km açıkta meydana geldi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir