Gündem

Uzman Çavuşlar Kadro Taleplerini Yeniledi

Sözleşmeli statüsünde istihdam edilen uzman çavuşların talepleri gündeme geldi. TBMM’de uzman çavuşlara ilişkin kanun teklifleri verildi ve Genel Kurul’da da konuya ilişkin açıklamalar yapıldı. Bu bağlamda uzman çavuşlara kadro konusu gündeme geldi. MHP Genel Başkanı Yönter, Bakan Akar’ın kadro bekleyişi içerisinde olan uzman çavuşlara kadro verilmesine ilişkin çalışmaların başlatıldığını açıkladı.

KADRO DÜZENLEMESİ NASIL OLACAK?

Konuya ilişkin kadro düzenlemesi hakkında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi başta olmak üzere sınırötesi harekâtlarında görev alan uzman çavuşların etkileneceği öğrenildi.

Yönter, böylelikle Türkiye genelindeki binlerce uzman çavuşun sözleşmeli statüsünden kurtulacağını aktardı. Uzman çavuşların beklentileri karşılanacak Yönter, yapmış olduğu açıklamalarda ‘’Jandarma vatan bekçisi. İnşallah kahraman uzman çavuşlarımıza kadro gelecek, beklentileri karşılanacak.’’ diye konuştu.

Uzman çavuşlar kadro taleplerini bugün bir kez daha yineledi. “Milletin aslanları uzman çavuşlar” başlığında Twitter’da buluşan uzman çavuşların Türkiye Gündemini oluşturan o mesajlarından bazıları  şöyle:

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir