Magazin

Güzel Oyuncu Hande Erçel aşk iddialarına resmen ateş püskürdü: “Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin!”

Seneler önce Kanal D ekranlarında yayınlanan “Güneş’in Kızları” isimli TV dizi ile izleyicinin karşısına çıkan ve zaman içerisinde popülerliğini arttırarak birçok farklı dizi projesinde yer alarak geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran ünlü Oyuncu Hande Erçel, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmaya devam ediyor. Hem yüzü olduğu firmalarda hem de rol aldığı dizi projelerinde farkını ortaya koyan güzel oyuncu, bu kez de aşk hayatı ile dikkatleri üzerine çekerek magazin basını ve sosyal medya kullanıcıları tarafından yakın takibe alındı.

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile 2 yıllık ilişkisini sonlandırdıktan sonra FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı isimli projede partner olduğu oyuncu Kerem Bursin ile yakınlaşan Hande Erçel, ilk etapta aşk iddialarını yalanlansa da sonrasında Bursin ile bir ilişkiye başladığını kabul etti. Birbirlerine oldukça yakıştırılan oyuncu çiftin ne zaman nikah masasına oturacakları merak edilirken çiftten üzücü haber geldi ve yaklaşık bir buçuk yıllık aşk, sessiz sedasız bir biçimde noktalandı.

Kerem Bursin ile ayrılığının ardından farklı isimler ile anılmaya başlanan Hande Erçel, yazın başında eski rol arkadaşı Kaan Yıldırım ile görüntülendi. Londra’da görüntülenen çiftin yeni bir aşka yelken açtıkları konuşulurken Hande Erçel’den “Kaan benim arkadaşım” açıklaması geldi. Bir süredir hayatında kimse olmadığını belirten Erçel, son olarak eski aşkı Kerem Bursin ile bir kafede sohbet ederken görüntülendi. İkilinin tekrar barıştıkları iddiası magazin gündemini resmen salladı.

Geçtiğimiz günlerde magazin basını mensupları ile ayak üstü sohbet eden ünlü oyuncu Hande Erçel, Kerem Bursin ile barışma haberlerini yalanladı. “Çok abartmamak lazım, insanlar kahve içebilir” ifadelerini kullanan Erçel, eski aşkı ile barışma durumunun olmadığını ifade etti. Bugün yeni bir aşk iddiası ile daha gündeme gelen Erçel, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda magazin basınına resmen ateş püskürdü.

HAKAN SABANCI İLE ANILDI!

Bugün magazin gündemine bomba gibi bir aşk iddiası düştü. İddialara göre Hande Erçel ile Hakan Sabancı’nın bir ortamda yakınlaştıkları ve yeni bir aşka yelken açtıkları ileri sürüldü.

İSYAN ETTİ!

Hakan Sabancı ile anılmasının ardından Twitter hesabından bir paylaşım yapan Erçel, şu ifadeleri kullandı: “Her sabah başka bir haberle uyanıyorum, hayatımda kimse yok. Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin.”

İlgili Makaleler