Gündem

Haber Geldi; Bankacılık Çağ Atlayacak! Herkes Oturduğu Yerden Anında Masrafsız Nakit Kredi Çekebilecek! Tek Yapmanız Gereken…

Türkiye’de en hızlı gelişen sektörlerinden biri her zaman bankacılık sektörü oluyor. Değişen ve gelişen teknolojiyle birlikte hızla dijital çağa ayak uydurmaya başlamış olan bankalar, artık vatandaşların her işlemine anında yanıt vermeyi de ilke edinir hale gelmiş bulunuyor.

Değişen teknolojileri ile müşterilerinin karşısına sürekli olarak yeniliklerle çıkan bankalar, müşterilerinin şubeye gitmesini artık rafa kaldırıyor. Pek çok bankacılık işlemini dijital ortama taşımış olan bankalar, vatandaşların tüm hizmetlerinden anından yararlanmasını da mümkün hale getirmiş bulunuyor. Öte yandan giderek daha da dijitalleşen QNB Finansbank ve Akbank, şimdilerde yeni teknolojilerini müşterilerine duyurmaya hazırlanıyor.

Bankacılıkta Yeni Dönem

Nakit ihtiyacı giderek artan vatandaşların ilk başvuru yaptığı kanallar, her zaman bankalar oldu. Şimdiye dek bir sürü belge toplayıp şube şube gezen vatandaşlar, krediyi de alamadığı zaman eli boş dönüyordu. Şimdilerde değişen ve dünyaya hızla aya uyduran bankalar, sistemlerini de hızla dijitalleştirmeye başladı. Yeni döneme oldukça hızlı ayak uyduran bankalar, vatandaşların banka banka gezme zahmetini ortadan kaldırdı. Şimdilerde tüm kredi başvurularını dijital kanallarına taşımış olan QNB Finansbank ve Akbank; kredi başvurusu yapacak olan vatandaşlara yeni teknolojilerini tanıttı.

Dijital Çağa Uygun Kredi Seçenekleri

Giderek dijitalleşen ve küreselleşen dünya, mekan ile zaman kavramlarını da ortadan kaldırmış bulunuyor. Bu duruma hızla ayak uyduran bankalar arasında yer alan QNB Finansbank ve Akbank bankalarıysa, kredi başvurusu gibi çok sık yapılan işlemler için şubeye gitme zorunluluğunu kaldırıyor. Özellikle vatandaşların çok sık başvuru yaptığı ihtiyaç kredilerini dijital araçlarına taşımış olan QNB Finansbank, tek tıkla ihtiyaç kredisi başvurularını almaya başlıyor. Mobil uygulaması ve internet aracılığıyla kredi başvurusu olan QNB Finansbank, bunun yanı sıra SMS kanalı ve çağrı merkezi aracılığıyla da vatandaşların kredi ihtiyaçlarına çare oluyor. Dijital dünyaya oldukça hızlı ayak uydurmasıyla öne çıkan bir diğer banka olan Akbank ise, internet şubesi veya mobil bankacılık üzerinden kredi kartı ve kredi başvuru dönemini başlatmış bulunuyor. Pek çok işlemini dijital araçlara taşıyan Akbank da tıpkı QNB Finansbank gibi SMS kanalı ile kredi başvurusu almaya devam ediyor.

İlgili Makaleler