Ekonomi

Halkbank Bir Kez Daha Devrede; Başvuru Yapan Herkese 750 Bin TL Girişimcilik Desteği Verilecek! 12 Ay Boyunca Ana Para Ödemesi Alınmayacak!

T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, yani KOSGEB ile gerçekleştirdiği protokoller kapsamında her sene girişimcilere çeşitli alanlarda destek veren Halkbank, bu sene başka bir protokol kapsamında Teknokent Destek Kredisi hizmetini hayata geçiriyor. Bu paket ise, girişimcilere 750 bin TL tutarında kredi desteği vermek için hazırlanmış bulunuyor.

Sadece Halkbank’ın protokol imzaladığı Teknokent ya da Teknoparklarda yer alan işletme sahiplerinin yararlanabileceği Teknokent Destek Kredisi hizmetinden aynı zamanda girişimcilik alanında faaliyet göstermek adına adım atmak isteyen vatandaşlar da yararlanabiliyor. Öte yandan Halkbank’ın Teknokent Destek Kredisi paketine ilişkin detaylar da belli olmuş bulunuyor.

Halkbank Teknokent Destek Kredisi 750 Bin TL

Ar-Ge harcamaları, mal, hizmet veya ekipman alımları, personel maaş ödemeleri gibi pek çok maliyetler için kullanılabilecek olan Halkbank Teknokent Destek Kredisi, Halkbank’ın protokol imzaladığı Teknokent ya da Teknoparklarda ticari faaliyette bulunan ya da yine bu noktalarda yeni firma kurmak isteyen vatandaşlara sunuluyor. Üst limit olarak 750 bin TL’ye kadar kredi sağlayan Halkbank, bu kredi paketi kapsamında 12 ay anapara ödemesiz bir dönem sunarak, işletmecilere rahat bir nefes de aldırıyor. Bunun yanı sıra 60 ay kredi taksitlendirmesi sağlayan Halkbank, bu taksitleri de eşit ücretler ile alıyor. Üstelik Halkbank’ın sunmuş olduğu Teknokent Destek Paketi’nin tek avantajı da kredi olmuyor.

Halkbank’ın Teknokent Destek Kredisi Başka Avantajlar Da Sağlıyor

Girişimcilerimizin finansman ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla hazırlanmış olan Halkbank Teknokent Destek Paketi, aynı zamanda başka finansman desteklerle de girişimcileri destekliyor. Bu kapsamda kira desteği sağlayan Halkbank, bu paketinden yararlanan işletmelerin kira giderlerini belirli şartlar kapsamında karşılıyor. Bunun yanı sıra ücretsiz danışmanlık ve eğitim desteği sunan Teknokent Destek Paketi, aynı zamanda; dijital bankacılık hizmetlerinden yapılacak olan 1 yıllık ücretsiz Havale ve EFT işlemleri avantajı, 1 yıl boyunca üyelik ücreti alınmayacak olan ticari kredi kartları, çek defter bedeli alınmadan sunulan 1 adet 25 yapraklı çek karnesi ve 6 ay boyunca aidat alınmayan POS cihazı gibi avantajlar yaratıyor.

 

İlgili Makaleler