Gündem

Halkbank Emeklileri, Paraya Para Demiyor! Her An Kazanan Halkbank Emeklilere Anında 100.000 TL’ye Kadar Kredi De Veriliyor! Tek Yapmanız Gereken…

Emekli olan müşterilerinin banka seçerken en çok dikkat ettiği noktalar günümüzde her ne kadar yüksek promosyonlar olsa da uzun vadede olası nakit ihtiyaçlarına karşın emekliler, düşük faiz oranlarına sahip olan bankaları da hala tercih ediyor. Bu noktada kamu bankalarından sık sık yararlanan emekliler, özellikle düşük faiz politikasına sahip olan Halkbank’tan 2022 yılında da oldukça kazançlı destekler alıyor.

Özel bankaların promosyon yarışına dahil olan kamu bankalarından biri olan Halkbank, emeklilere yönelik sağladığı promosyonların yanı sıra sadece emeklilere özel düşük faiz kredi seçenekleriyle de vatandaşları cezbetmeyi başarıyor. 2022 yılında iki ayrı kredi paketi ile emekli müşterilerinin karşısına çıkan Halkbank, emekli maaşını kendi çatısı altından alan ya da emekli maaşını kendi çatısı altından almayı taahhüt eden tüm vatandaşlara uygun faiz ve esnek geri ödeme planları ile kredi desteği sağlıyor.

Halkbank’ın Yeni Mini Emekli Kredisi

Sadece maaşını bankasından alan ya da almayı taahhüt eden emeklilere sunduğu bir ihtiyaç kredisi olan “Mini Emekli Kredisi” Halkbank’ın nakit ihtiyacı az olan emeklilere yönelik geliştirdiği bir kredi paketi olarak biliniyor. Bu kredi paketinde kredi üst limitini 5.000 TL olarak belirlemiş olan Halkbank, bu kredinin faiz oranını ise aylık yüzde 1,58’e sabitliyor. Geri ödeme konusunda 36 aya varan vade seçenekleri de sunan Halkbank; aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ya da serbest ödemeli gibi seçenekler ile esnek bir geri ödeme planı da sunuyor. Aylık %1,58 faiz oranı ve 36 ay vade seçeneği ile 5.000 TL tutarında Halkbank’tan kredi çeken bir emeklinin aylık ödemesi gereken tutar sadece 192,90 TL iken; bu krediden alınan tahsis ücreti ise 26,25 TL oluyor.

Halkbank’ın Yeni Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi

Nakit ihtiyacı daha fazla olan emekli müşterilerini de unutmayan Halkbank, geliştirmiş olduğu “Mutlu Emekli Kredisi” ile üst limiti 100.000 TL’ye kadar olmakla birlikte emeklilerin tüm nakit ihtiyaçlarına anında cevap veriyor. Bu faiz kredisinin faiz oranını yüzde 1,55’ten başlatan Halkbank, çekilen miktara göre değişmekle birlikte bu kredisinde de 36 aya vade seçenekleri sunuyor. Yine geri ödemeler konusunda; aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ya da serbest ödemeli gibi seçenekler sunan Halkbank, kişiye özel ödeme planları da ortaya çıkarıyor. Öte yandan kredi tahsis ücreti ödemek istemeyen emeklilerin de farklı bir faiz oranından yararlanabileceği bir kredi paketi olan “Mutlu Emekli Kredisi”nin tahsis ücretsiz hali yüze 1,74’den başlayan faizler ile sunuluyor.

İlgili Makaleler