Gündem

Halkbank müşterileri için bir kampanya duyurusu paylaştı! Kart sahiplerine 300 TL’lik hediye verilecek!

Halkbank yeni yıl kampanyası kapsamında bir duyuru paylaştı. Banka müşterileri için pek çok alanda geçerli bir kampanya düzenledi. Kampanyaya katılan müşterilere 300 TL verilecek.

Halkbank yapmış olduğu duyuruyla dikkat çekti. Banka 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olan bir kampanya paylaştı. Kampanya kapsamında pek çok sektörde 300 TL’ye varan para puan hediyesi verilecek. Konuyla ilgili tüm detaylar bankanın web sesinden paylaşıldı. İşte tüm detaylar…

Halkbank yeni yıl kampanyası

Halkbank 1-31 Aralık 2023 tarihleri aralığında saat, kozmetik, oyuncak, giyim, kırtasiye ve elektronik sektörleri içerisinde ilk 700 TL sonrası her 750 TL ve üzerindeki harcamalar için 30, son 750 TL ve üzerindeki yapılan harcamalar için 90, toplamda 300 TL para puan hediyesi verileceğini duyurdu.

Kampanyaya katılım adına harcama yapılmadan önce YENİ yazılıp 3404 üzerine mesaj gönderilmesi ya da Paraf mobil uygulaması üzerinden hemen katıl butonuna tıklanması gerekecek. Kampanyaya katılım SMS yoluyla yapılacak ise bankaya kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekecek. Kampanya katılımı ise mesajın Halkbank sistemi üzerine ulaşılmasından sonra sağlanacak. Katılım adına SMS ücretsiz olacak. Katılım sağlandığı taktirde müşterilerin tüm kartları kampanya kapsamına dahil olacak.

Paraf para 300 TL ödül kampanyası

Halkbank Paraf para ile ilgili 300 TL’lik ödül kampanyasını duyuruldu. Harcama hangi kart ile yapıldıysa para ödülü o karta yansıyacak. Kazanılan tüm Paraf paralar harcama yapıldıktan en genç bir gün sisteme yüklenecek.

Kampanyanın son kullanım tarihi belli oldu

Halkbank duyurmuş olduğu 300 TL tutarındaki Paraf para kampanyasını duyurdu. Duyurulan kampanyaya ilgi yoğun oldu.

Kampanyada kazanılan puanların son kullanım tarihi 15 Şubat 2024 saat 21:59 olarak belirlendi. Puanların kullanılmadığı taktirde 16 Şubat 2024 tarihinde puanlar geri alınacak. Kazanılan Paraf puanlar ile farklı bir karta transfer gerçekleştirilemeyecek. Transfer gerçekleştirilecek Paraf paralar müşterilerden geri alınacak.

Konuyla ilgili tüm detaylar Halkbank web sitesinden paylaşıldı. Son kullanım tarihinden sonra başvuru var geçerli sayılmayacak.

İlgili Makaleler