Gündem

Halkbank Resmen Çıtayı Arşa Çıkardı; Emekliye Beklediği Müjdeyi Nihayet Verdi! Emeklinin Nakde İhtiyacı An İtibariyle Bitti!

Kampanyalar ile kazandırdığı kredi kartlarından; uygun faizli kredilerine kadar bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından biri olan Halkbank, bir devlet bankası olması nedeniyle vatandaşlara sık sık avantajlı hizmetler sağlıyor. 2022 yılında da bu avantajlı hizmetlerine hız kesmeden devam eden Halkbank, özellikle acil nakde ihtiyacı olan emeklilerin yüzünü güldürecek bir kredi paketi ile müşterisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Emeklilerin sabit bir geliri olması nedeniyle pek çok banka, özel avantajlı faiz oranından emekli olan kesimi yararlandırıyor. Ancak, Nisan ayı itibariyle emeklilere en uygun faizli ve esnek geri ödemeleri ile sağlayan banka, bir kamu kuruluşu olan Halkbank oluyor. Emeklilerin acil nakit ihtiyaçlarına en uygun faizden destek veren Halkbank, sadece emeklilere özel olarak hazırladığı yeni kredi paketinin detaylarını da açıklamış bulunuyor.

Hallkbank’tan Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi

Emeklilere üç yıla bir promosyon sağlamasının yanı sıra özel avantajlı hizmetler vermeye devam eden Halkbank, “Mutlu Emekli Kredisi” ile emekli olan müşterilerini buluşturuyor. Sadece emekli olan Halkbank müşterilerinin yararlanabileceği bu kredi kapsamında uygun faizler sunan Halkbank, faiz oranlarını sadece yüzde 1,55’ten başlatıyor. Bu faiz oranını çekilecek olan tutarın geri ödeme vade süresine göre yükseltebilen Halkbank, yüzde 1,55; yüzde 1,60; yüzde 1,69; yüzde 1,74 gibi faiz oranları ile emeklilere avantajlı dünyasının kapılarını aralıyor. Bu kapsamda Halkbank’tan ortalama yüzde 1,60 faiz oranı ve 36 ay vade ile 25.000 TL ihtiyaç kredisi çekecek olan vatandaşların aylık taksitleri sadece 968,26 TL oluyor.

Halkbank’ın Emeklilere Özel Avantajları Her Geçen Gün Artıyor

Düşük faizli ve uzun vadeli kredi paketlerini bir de esnek geri ödeme planları ile destekleyen Halkbank, emekli olan müşterilerine geri ödemeler konusunda çeşitli planlar doğrultusunda yardımcı oluyor. Kişiye özel ödeme planları oluşturabilen Halkbank; aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, serbest ödemeli gibi ödeme seçenekleri ile emeklilerin karşısına çıkıyor. Bunun yanı sıra emeklilerin oturduğu yerden nakit ihtiyaçlarını karşılamasını da mümkün hale getirmiş olan Halkbank, şube ve ATM’lerinin yanı sıra mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurularını kabul ediyor.

İlgili Makaleler