Ekonomi

Halkbank’a Söz Veren Herkes Anında 1.000 TL’yi Hesabında Görüyor! Başvurular Başladı! Sadece 12 Ay Geçerli Olacak! Anında 1.000 TL Hediye İçin…

Kamu bankalarından biri olmasıyla nedeniyle avantajlı hizmet sağlamayı kendisine ilke edinmiş olan Halkbank, avantajlı hizmetlerinin sayısını her geçen gün artırıyor. Bu kapsamda uygun faizli krediler ve faizsiz KOBİ destek paketlerinin yanı sıra kredi kartı ve banka kartı kullanan vatandaşlara özel olarak da avantajlar sunan Halkbank, geçtiğimiz gün bu avantajlarına bir yenisini daha eklemiş bulunuyor.

Her geçen gün artan kampanyaları ile özel bankaları ardında bırakmayı başaran Halkbank, yeni kampanyasını ise, sadece kendi bünyesinden kredi kartı kullanan müşterilerine sunuyor. Bu kampanyası kapsamında 12 ay boyunca belli bir harcama sözü veren herkese anında 1.000 TL değerinde ParafPuan hediye eden Halkbank, müşterilerinin 1.000 TL’lik alışverişlerinin de bedavaya gelmesini sağlıyor.

Halkbank’a Söz Veren Hesabında 1.000 TL’yi Görüyor

Kredi kartı kullanan müşterilerine özel olarak eşsiz bir kampanya hazırlamış olan Halkbank, kendi bünyesinden sağladığı Halkbank Paraf kredi kartı ile 12 ay boyunca harcama sözü veren müşterilerine anında 1.000 TL’ye kadar ParafPuan hediye ediyor. Halkbank’tan gerçekleştirilen duyuruya göre, Halkbank’a Paraf kredi kartları ile; aylık 2.500 TL harcama sözü veren banka müşterilerine 150 TL, aylık 5.000 TL harcama sözü veren banka müşterilerine 300 TL, aylık 7.500 TL harcama sözü veren banka müşterilerine 500 TL aylık 10.000 TL harcama sözü veren banka müşterilerine ise anında 1.000 TL değerinde ParafPuan veriliyor. Bu kapsamda verilen harcama sözünün 12 ay boyunca her ay tutturulması gerekiyor.

Halkbank Harcama Sözü Kampanyasına Katılmak İçin SMS Atmak Yeterli Oluyor

Bu kampanyadan yararlanmak isteyen Halkbanklıların her şeyden önce açık ve bireysel bir Paraf kredi kartına sahip olması gerekiyor. Dönemsel gecikmeye girmiş borcu olan vatandaşların yararlanamayacağı bu kampanya kapsamından yararlanabilmek için Halkbank’ın mobil uygulamasından kampanyaya başvurmak yeterli oluyor. Kampanyaya SMS ile de katılımı mümkün hale getirmiş olan Halkbank, harcama sözünün miktarı ve kredi kartının son altı hanesini yazarak 3404’e gönderen Halkbanklıları kampanyaya dahil ediyor. Kampanyaya katıldıktan sonraki ilk ekstre ilk harcama ayı kabul edilirken, bu ayın üzerinden 11 ay daha harcama yapılması gerekiyor.

İlgili Makaleler