Ekonomi

Halkbank’tan Bursa’da satılık konut ilanları! Aynı binada iki daire satışa çıktı! Biri 285 bin TL, diğeri 300 bin TL! Bu fırsatlar kaçmaz!

Yükselen hammadde fiyatları, hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulmuş olan sıfır ve ikinci el gayrimenkullere yeni zamların yansıtılmasına sebep oldu. Yüksek oranlı zamlar sebebi ile birikimleri yeni dönemde gayrimenkul sahibi olma hayallerini gerçekleştirmeye yetmeyen tüketiciler, uygun fiyatlı gayrimenkul arayışına çıktı. Ancak bazı kötü niyetli gayrimenkul sahiplerinin bu olumsuz durumu kendi lehlerine çevirmek adına fiyat yükseltmeleri, gayrimenkullerin yanına dahi yaklaşılamamasına sebebiyet verdi.

Yeni yıla girilmesi ile birlikte gayrimenkul fiyatlarının daha da yükseleceğine dair endişelenen tüketiciler, sene bitmeden bütçelerine uygun bir gayrimenkul bulmayı umut ederken beklenen haber kamu bankası Halkbank’tan geldi. Banka kendi ihale platformu Halkbank Gayrimenkul üzerinden iki yeni ihale daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihalelere konu olan icralık gayrimenkullerin Bursa’da bulunduklarını belirten kamu bankası, ihalelere ve gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

HALKBANK GAYRİMENKUL’DEN BURSA’DA İCRALIK DAİRE İLANLARI!

Birçok farklı başlık altında kredi hizmeti sunan ve bu hizmeti karşılığında da gerekli durumlarda teminat talep eden kamu bankası Halkbank, teminat karşılığında sunmuş olduğu kredi hizmetinin borçlarının ödenmemesinden ötürü ilgili gayrimenkullere el koymak durumunda kaldığını belirtti. Bu kapsamda elinde olan icralık gayrimenkuller için “Halkbank Gayrimenkul” ismini vermiş olduğu bir ihale platformu geliştiren banka, ilgili platform üzerinden iki yeni ihale düzenlediğini bildirdi.

Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlenmiş olan ihalelere konu olan gayrimenkullerin, apartman dairesi niteliğinde oldukları öğrenildi. Dairelerin aynı apartmanda bulunduklarını belirten kamu bankası Gündoğan Mahallesi Dere Sokak Yenişehir/ Bursa adresinde olan dairelerin ihalelerine ilişkin şu ayrıntıları paylaştı:

  • 98 metrekare apartman dairesi: 300 bin TL
  • 89 metrekare apartman dairesi: 285 bin TL

HALKBANK GAYRİMENKUL’UN BURSA İHALELERİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Halkbank Gayrimenkul tarafından düzenlenmiş olan ihaleler aracılığı ile satışa sunulmuş olan iki daire için fiyat teklifi vermek isteyenlerin, bankanın Yenişehir şubesin dairelerin teminat bedellerini yatırılmaları gerektiği bildirildi. Banka 89 metrekarelik daire için 8 bin 550 TL, 98 metrekarelik daire için ise 9 bin TL tutarında teminat bedeli talep ettiğini belirtti.

İlgili Makaleler