Gündem

Halkbank’tan Dev Kampanya; Söz Veren Her Banka Müşterisine Anında 1.000 TL Hediye Edilecek! Beklemek Yok, Tek Yapılması Gereken Söz Vermek! Üstelik…

Kampanyalarından yararlanan müşterilerine çok özel avantajlar sağlayan Halkbank, bu avantajları sağlamaya bu yıl da devam ediyor. Bankası bünyesinden kredi kartı kullanan her müşterisine çok özel hediyeler veren Halkbank, genellikle TL değerinde olan ParafPara hediyeleriyle müşterilerinin alışverişlerinin bedavaya gelmesini destekliyor. Bu kez oldukça iddialı bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkmış olan Halkbank, 1.000 TL ParafPara hediye ediyor.

Kamu bankalarının önde gelen temsilcilerinden biri olan Halkbank, tarihinin en çok kazandıracak olan kampanyalarından birine imza atmış bulunuyor. Kredi kartını kullanan müşterilerine yönelik yeni bir kampanya geliştirmiş olan Halkbank, müşterilerinin ekstre harcama sözü vermesine karşılık 1.000 TL’ye varan ParafParalar hediye ediyor. Banka müşterilerinin alışverişlerinde kullanabileceği bu ParafParalar için yapılması gereken her şeyi de açıklamış olan Halkbank kampanyasının detaylarını da duyurmuş bulunuyor.

Halkbank’a Ekstre Harcama Sözü Veren 1.000 TL Kazanıyor

Halkbank’ın yeni duyurduğu kampanyası kapsamında, Paraf ile 12 ay boyunca aylık 2.500 TL ekstre sözü veren herkese anında 150 TL ParafPara; 5.000 TL ekstre sözü veren herkese anında 300 TL ParafPara; 7.500 TL ekstre sözü veren herkese anında 500 TL ParafPara; 10.000 TL ekstre sözü veren herkese ise anında 1.000 TL ParafPara hediye ediliyor. SMS ile katılım sağlanabilecek olan bu kampanyaya dahil olmak isteyen Halkbanklıların; anahtar kelimeyi yazıp boşluk bırakarak kartının son altı hanesi (5000 123456 gibi) ile birlikte 3404’e SMS göndermesi gerekiyor. Kuzey Kıbrıs’ta yaşayan Halkbank müşterilerinin de dahil olabileceği bu kampanya kapsamında onların SMS göndermesi gereken numara ise 3444 olarak belirlenmiş bulunuyor.

Halkbank Hediye ParafParaları Anında Yüklüyor

Kampanyasına dair detaylı bir bilgilendirme gerçekleştirmiş olan Halkbank, bu kampanyasını 12 ay boyunca sürdürüyor. Kampanya katılımının ardından ilk ekstre ile başlattığı kampanyasının 12 ay boyunca devam ettiren Halkbank, kampanyadan kazanılan ParafParaları ise kampanyanın bitimini beklemeden anında müşterisinin hesabına yatırıyor. Kampanyanın kapsamında verilen sözün tutuşmaması halinde ParafParaları kıyas usulüne göre geri alacak olan Halkbank, bu kampanyaya sadece bireysel asıl Paraf ve Parafly kartlara sahip olan kişilerin katılımına izin veriyor. Yani Halkcardlar, ticari kartlar, sanal kartlar ve ek kart sahipleri bu kampanya kapsamından yararlanamıyor. Öte yandan ParafPara kullanarak yapılan işlemleri verilen ekstre sözü tutarına dahil etmeyen Halkbank, NFC ile yapılan işlemleri ve iptal edilen alışveriş tutarlarını da bu kampanya kapsamında değerlendirmiyor.

İlgili Makaleler