Ekonomi

Hastane ve eczane harcaması yapacaklar dikkat! Faizsiz taksit dönemi başladı!

Tüm sağlık harcamalarına 25 bin TL’ye kadar taksit fırsatı sunan kampanya paylaşıldı. Yeni yılda hastaların tedavi masrafları ile ilaçların ödemesi indirim hale gelecek.

Bankaların belirli dönemlerde müşterilerine özel sunduğu harcamaya ek indirim fırsatlarına bir yenisi daha eklendi. Giyim, gıda ve aksesuar harcamalarında daha çok geçerli olan indirimler bu kez Parafly farkı ile sağlık harcamalarında da geçerli oluyor.

SAĞLIK HARCAMASINA FAİZSİZ 5 TAKSİT KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Halkbank’ın Parafly kart kullanıcıları için tasarlanmış olan kampanya 31 Ocak 2023 tarihine kadar geçerliliğini koruyor. Sağlık harcamalarının tümü 300 TL’den başlayarak 25 bin TL’ye kadar 5 farklı taksitle bölünebiliyor. Üstelik ek faiz külfeti olmadan bu fırsattan faydalanılabiliyor.

Parafly farkı ile oluşturulan kampanyadan faydalanmak isteyenlerin alışverişi gerçekleştirmeden hemen önce katılım sağlaması gerekiyor. Bunun için mobil uygulama ya da cep telefonunun mesaj kısmının kullanılması yeterlidir. Paraf Mobil uygulaması içerisinde yer alan ilgili kampanyaya gelinerek “Hemen Katıl” tuşuna basılmalıdır. Kısa mesaj yolu ile katılmak isteyenlerin cep telefonuna SAĞLIK yazarak 3404‘e sms olarak gönderilmesi yeterlidir. Katılımlar ücretsiz olarak gerçekleşecektir.

SAĞLIK HARCAMASINA FAİZSİZ 5 TAKSİT KAMPANYASINA KATILIM ŞARTLARI NEDİR?

Kampanya dönemi devam ederken sms ile yapılacak başvurularda bankada kayıtlı cep telefonu numarası kullanılması gerekiyor. Kampanyanın detayları da paylaşıldı. Sağlık harcaması kapsamında peşin fiyatına yapılacak ödemelerde hastane, eczane, diş hekimi, optik ve medikal harcamaları taksitlendirilebilir. Tek katılım ile tüm kartlar kampanya dahil edilmiş olunur. Katılım sağlandıktan sonra kart sahibi olan kişinin aktif iletişim hattına bilgilendirici mesaj gönderilecektir.

Kampanya Sanal kart, Ek kart, Paraf kart ya da Parafly kart sahipleri için geçerlidir. Sanal POS ile yapılacak alışverişler dikkate alınacaktır. Herhangi bir şekilde katılım sağlandıktan sonra yapılan harcama işlemi iptal edildiğinde, iade edildiğinde kampanya dahilinde geçerli olan fırsat geri alınacaktır. Banka sağlık harcamalarına sunulan faizsiz 5 taksit fırsatından faydalanılabilmesi için başlatılan kampanya üzerinde banka değişiklik yapma ya da durdurma hakkını korur.

İlgili Makaleler