Gündem

Hatay Valiliğinden Şehit ve Yaralı Askerlerimizin Aileleri İçin Açıklama

Hatay Valiliği tarafından İdlib'deki saldırı hakkında açıklama yapıldı. Valilik İdlib'de şehit olan ve yaralanan askerlerle ilgili bilgi almak isteyen ailelere yönelik açıklama yaptı.

Hatay Valiliği tarafından İdlib’de şehit olan ve yaralanan askerlerimizin aileleri hakkında bir açıklama yapıldı.

Söz konusu açıklamada şehit olan veya yaralanan mehmetçiklerimizle ilgili bilgi almak isteyen ailelerin nasıl bilgi alabileceği ifade edildi.

VALİLİKTEN YAPILAN AÇIKLAMA

Hatay Valiliğinden yapılan söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İdlib’de şehit olan ve yaralanan Mehmetçiklerimiz ile ilgili bilgi almak isteyen ailelerimiz Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şube Müdürü Kevser Sandıkçı’ya 0326 214 02 63 numaralı telefondan ulaşabilirler.”

MSB’DEN YAPILAN AÇIKLAMA

Bu konu hakkında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar tarafından da bir açıklama yapılmıştı. Bakan Akar açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Hain saldırı sonrasında uçak, SİHA ve kara ateş destek vasıtalarımızla 200’ü aşkın rejim hedefi ağır ateş altına alındı.

Atışlar sonucu 5 helikopter, 23 tank, 23 top ve obüs, bir SA-17, bir SA-22 hava savunma sistemi, 309 rejim askeri etkisiz hale getirildi.

Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya’nın sahadaki yetkilileri ile koordine edilmesine rağmen bu saldırı gerçekleştirilmiştir.

Hatay Valiliğinden Önemli Açıklama
Hatay Valiliğinden Önemli Açıklama

İlk atışa müteakip bir kez daha uyarı yapılmasına rağmen saldırı devam etmiş, bu hava saldırıları sırasında ambulanslar dahi vurulmuştur.

Bu saldırı sırasında birliklerimizin etrafında hiçbir silahlı grubun bulunmadığını belirtmek isterim. Atışlarımız planlandığı şekilde devam etmektedir.

Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız. Kanlı elleri kırana kadar operasyonlarımıza devam edeceğiz.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamanın yanı sıra bir gelişme olduğunda okuyucularımızı anlık olarak haberdar edeceğiz.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir