Gündem

Hemen Başvuran, Kazanıyor: T.C. Kimlik Numarasını Yapı Kredi Bankası’na Yollayan Herkesin Anında Hesabına 5000 TL Geçiyor!

Müşterilerini artırmak için avantajlı hizmetlerini her geçen daha da çoğaltan bankalar, şimdilerde müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını anında gidermek için taksitli ya da taksitsiz nakit avans seçeneği sunmaya başlamış bulunuyor. Şubeye gitmeden ya da kefil göstermeden sadece bir tık ile yararlanılabilecek olan bu nakit avanslardan birini sunan Yapı Kredi Bankası ise, şimdilerde vatandaşların her an yanında olmasıyla öne çıkıyor.

Müşterilerinin her türlü ihtiyacını gidermek için kolları sıvamış olan Yapı Kredi Bankası, geçtiğimiz gün yeni bir kampanyasını daha müşterileri ile paylaştı. Taksitli nakit avans kapsamında, müşterilerine anında 5 bin TL nakit vereceğini açıklamış bulunan Yapı Kredi Bankası, bu taksitli nakit avans kampanyasının faiz ve geri ödeme gibi detaylarını da kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi’den 5 Bin TL’ye Kadar Taksitli Nakit Avans

Müşterilerine özel olarak geliştirdiği kredi kartı üzerinden, onay beklemeden kullanılabilecek yeni bir kredi fırsatı sunan Yapı Kredi Bankası, 5 bin TL’ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlar için taksitli nakit avans sunmaya hazırlanıyor. Geri ödemeler konusunda da son derece esnek davranan Yapı Kredi Bankası, bu nakit avans kampanyası kapsamında 12 ay geri ödeme seçenekleri sunuyor. Faiz oranını yüzde 1,80’de tutan Yapı Kredi Bankası, 5 bin TL çeken müşterilerinden bu faiz ve vade seçenekleri göz önüne alındığında, aylık 477 lira 46 kuruş geri ödeme talep ediyor.

Şubeye Gitmeden Anında Hesapta 5 Bin TL

Taksitli nakit avans işlemlerinin nasıl gerçekleştirebileceğine dair de açıklamalarda bulunan Yapı Kredi Bankası, müşterilerine şubeye gitmeden taksitli nakit avans sunuyor. Yapı Kredi İnternet Şubesi’nden, Mobil Şube’den ve Yapı Kredi ATM’lerinden kolaylıkla başvuru yapılabilecek olan taksitli nakit avans için ayrıca, Worldcard ve Telefon Bankacılığı şifresi ile 444 0 444 Müşteri İletişim Merkezi’nden de gerçekleştirilebiliyor. Geri ödemeler konusunda da son derece esnek davranan Yapı Kredi Bankası, geri ödemeler için belirlenen taksit tutarını her ay müşterisinin kredi kartı harcamalarına ek olarak yansıtıyor. Böylece Yapı Kredi Bankası müşterileri, aylık ödemeler halinde 12 ay boyunca ekstrelerine ek olarak aldıkları nakit avansı geri ödeyebiliyor.

İlgili Makaleler