Gündem

Her Ay Akaryakıt Alan Vatandaşların Dikkatine: O Bankaya Söz Veren Herkes, Anında 500 TL Kazanıyor! Yapmanız Gereken Tek Şey…

Son dönemlerde hızla aran akaryakıt fiyatları, bankaları da harekete geçirdi. Müşterilerinin kazandıkça kazanması yönündeki kampanyaları arasına akaryakıt alımlarını da eklemiş olan bankalar, akaryakıt alımı yapan her müşterisine TL bazında hediyeler veriyor.

Avantajlı kampanyaları nedeniyle müşterilerinin yüzünü sürekli olarak güldürmeyi başaran ING Bank, bu kez akaryakıt alımı yapan müşterilerine kazançlı olacak bir kampanya sunmuş bulunuyor. Düzenli olarak akaryakıt alımı yapacağına söz veren müşterilerine yönelik bir kampanya sunan ING Bank, akaryakıt alan müşterilerine 500 TL hediye etmeye hazırlanıyor.

ING Bank Kartları İle Akaryakıt Alanlar Anında 500 TL Kazanmaya Başladı

Kazandıran kampanyalarına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen ING Bank, bu kez Petrol Ofisi ile işbirliğine gidiyor ve akaryakıt alan müşterilerine özel olarak bir kampanya sunuyor. Artan akaryakıt fiyatlarına karşın akaryakıt alan müşterilerine hediye TL veren ING Bank, 12 ay boyunca her ay 500 TL akaryakıt alımı yapmaya söz veren müşterilerine 500 TL hediye ediyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların yapması gereken tek şeyse, ING Mobil içerisinde yer alan ‘Kampanyalar’ bölümünden ilgili kampanyayı bularak, ‘Kampanyaya Katıl’ sekmesine tıklamak oluyor. Öte yandan bu kampanyadan yararlanmak isteyen ING Banklıların, bireysel kredi kartlarına sahip olması gerekiyor. Ticari kredi kartı olan ING Banklılar ise, akaryakıt kampanyasına dahil olamıyor.

ING Bank’ın Akaryakıt Kampanyası Detayları Belli Oldu

Artan akaryakıt fiyatlarına karşın müşterilerinin yüzünü güldürecek bir kampanya hazırlamış olan ING Bank, 12 ay boyunca her ay ING kredi kartları ile 500 TL tutarında akaryakıt alacak olan müşterilerine 500 TL hediye edeceğini taahhüt ediyor. Anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak olan akaryakıt alımları için geçerli olan bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların ödemelerini ING kredi kartları ile Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden mobil ödeme yöntemiyle gerçekleştirmesi gerekiyor. 1 Aralık 2021- 1 Haziran 2022 arasında devam edecek olan bu kampanya için her ay 500 TL’lik akaryakıt alması gereken vatandaşların vermiş olduğu taahhütse, ING Banklıların ilk alımı gerçekleştirdiği aydan başlıyor ve geriye kalan diğer 11 ay bu ayı takip eden aylar olarak sayılıyor.

İlgili Makaleler