Genel

Herkesin Beklediği Haber Geldi, Akaryakıt Fiyatlarında Dev İndirim Kampanyası Uygulandı! Mazot, Benzin Ve LPG Alacak Herkese Anında…

Kazandıran kampanyaların giderek daha popüler hale gelmeye başlamış olan günümüz bankacılık sektöründe kampanyaların geliştirildiği sektörlerin başında akaryakıt sektörü geliyor. Müşterilerinin akaryakıt alımlarında harcadıkları kadar kazanmasını sağlayan bankalardan biri olan Vakıfbank ise, akaryakıt alışverişi yapacak olan müşterilerine yeni bir kampanya sunuyor.

Türkiye’nin en çok müşteriye sahip olan bankalarından biri olarak öne çıkan Vakıfbank, şimdilerde kazandıran kampanyaları nedeniyle daha çok tercih edilir hale gelmiş bulunuyor. O kampanyalarına geçtiğimiz gün bir yenisini daha eklemiş olan Vakıfbank, akaryakıt zamlarına karşın müşterilerinin cebini koruyacak bir formül ile kamuoyunun karşısına çıkıyor. Öte yandan Vakıfbank’tan yapılan duyuruya göre, kampanyaya katılım şartları da ortaya çıkmış bulunuyor.

Vakıfbank’tan Akaryakıt Alanlara Efsane Hediye

Akaryakıt zamlarına karşı kazandıran bir kampanya ile müşterilerinin cebini korumak için harekete geçen Vakıfbank, bireysel müşterilerinin katılabileceği bir akaryakıt kampanyası hazırladı. 35 TL’ye kadar varan Worldpuan hediye edeceğini duyurmuş bulunan Vakıfbank; 31 Mart’a kadar farklı günlerde ve tek seferde akaryakıt sektöründe yapılan 4 adet 200 TL ve üzeri alışverişe 35 TL Worldpuan vereceğini açıkladı. Ek kartları da kampanyaya dahil eden Vakıfbank, kampanyaya katılım için müşterilerini VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” sekmesine yönlendirdi. Bu sekmede bulunan “Hemen Katıl” tuşu ile kolaylıkla dahil olunabilecek olan bu kampanyanın detayları da Vakıfbank’tan gerçekleştiren açıklama ile ortaya çıktı.

Hediye Paralar Anında Hesapta

Sıkça akaryakıt alan müşterilerine yönelik geliştirdiği kazandıran kampanyası ile tüm dikkatleri üzerine çekmişi olan Vakıfbank, kampanya kapsamına dahil olacak ve olmayacak müşterilerini belirledi. Vakıfbank’tan gerçekleştirilen duyuru sonrası kampanyadan yararlanamayacak olan müşterilerin BusinessCard, Bankomat Kart ve sanal kartlara sahip olan müşterilerinin bu kampanyadan yararlanamayacağını açıkladı. Nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order, e-ticaret, iade, iptal ve puan kullanımı işlemlerinin kampanyaya dahil edilemeyeceğini açıklayan Vakıfbank, TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedelinin 4 lira 99 kuruş olduğunu duyurdu. 9 Nisan 2022 tarihine kadar kazanılan Worldpuanlar’ı müşterilerinin hesabına aktaracağını taahhüt eden Vakıfbank, Worldpuan’ların son kullanım süresi olarak ise, 24 Nisan 2022 tarihini belirledi.

İlgili Makaleler