Gündem

HGS’yi Bedavaya Almak İsteyenlerin Bu Bankaya SMS Atması Yetiyor! Üstelik Geçiş Ücreti Hediyesi De Veriliyor! Son Gün…

Türkiye’de boğaz köprüleri ve otoyol geçişlerinde yapılacak olan ödeme sistemine ilişkin son birkaç yıldır Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) ve Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) kullanılıyor. Özellikle son dönemlerde OGS sisteminde kullanılan cihazların maddi olarak yük haline gelmesiyle birlikte pek çok köprü ve otoyollar, yalnızca HGS sistemi ile geçiş yapılmasını planlamaya başlamış bulunuyor. Bu nedenle her geçen gün HGS’nin yaygınlaştırılması desteklenirken, bu yaygınlaştırmaya bir destek de Yapı Kredi Bankası’ndan geliyor.

Geçiş maliyetleri nedeniyle vatandaşlara maddi külfet oluşturan HGS, şimdilerde pek çok bankanın kampanyalarını yoğunlaştığı alanlardan biri haline geliyor. Konuyla ilgili eşsiz bir kampanya düzenlemiş olan Yapı Kredi Bankası ise, HGS kampanyasının tüm detaylarını vatandaşların bu kampanyadan yararlanabilmesi için açıklamış bulunuyor.

Yapı Kredili Olana HGS 1 TL

Yeni bir kampanya ile daha müşterilerini buluşturmuş olan Yapı Kredi Bankası, HGS kampanyası ile müşterilerinin harcamalarını kısmasına ve tasarruf etmesine destek oluyor. Yapı Kredi Bankası’ndan gerçekleştirilen kampanya açıklamasına göreyse; 29 Nisan 2022 tarihi ile 31 Mayıs 2022 tarihi arasında 70 TL fiyatlı olan yeni HGS etiketi Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bankası İnternet Şubesi, Yapı Kredi Bankası Müşteri İletişim Merkezi ve Yapı Kredi Bankası şubelerinden 1 TL fiyat ile satışa çıkarılmış bulunuyor. Tüm etiket sınıflarını kampanyaya dahil etmiş olan Yapı Kredi Bankası, aynı zamanda bu kampanyaya katılan vatandaşlara ücretsiz geçiş hakkı da veriyor. Bu hak kapsamında 31 Temmuz 2022 tarihine kadar yeni alınan HGS ile yapılacak olan geçişlerini dörtte birini ödeyen Yapı Kredi Bankası, maksimum 50 TL olacak şekilde HGS geçiş indirimi sağlıyor. Öte yandan Yapı Kredi Bankası’nın sağladığı bu indirim, 10 Ağustos 2022 tarihinde kampanyadan yararlanan kişilerin hesaplarına yansıtılıyor.

Yapı Kredi Ücretsiz Geçiş Hakkı İçin Kampanyaya Katılım Şartı Arıyor

Kampanya kapsamında iadeyi gerçekleştirebilmesi için ödüllendirme tarihinde müşterisinin en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı veya banka kartının olması şartını arayan Yapı Kredi Bankası, bu kampanyadan sadece banka müşterilerini yararlandırıyor. Kampanyayı katılımlı bir şekilde düzenlemiş olan Yapı Kredi Bankası’nın 1 TL HGS kampanyasına katılmak için HGSODUL yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra müşteri numarasını kısa mesaja ekleyerek 4454’e SMS atmak gerekiyor.

İlgili Makaleler