Ekonomi

İhtiyacı Olanın İhtiyacı Kalmayacak: Vakıfbank, Halkbank Ve Ziraat Bankası Öyle Bir Hamle Yaptı Ki, İhtiyaç Kredisi Çekecekler Hemen Bankaya Koştu!

Şu aralar bir hayli popüler olan ihtiyaç kredilerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. İhtiyaç kredilerinin en avantajlı olanlarını sunmalarıyla öne çıkmış olan Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank yeni ihtiyaç kredisi paketinin detaylarını geçtiğimiz gün itibariyle kamuoyunun bilgisine sunmuş bulunuyor.

Kamu bankaları olması nedeniyle her dönem en uygun faiz sunan Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank kredi seçecek olan vatandaşların ilk tercihlerinden olmaya devam ediyor. Müşterilerine uygun faizli kredi sunmasının yanı sıra esnek geri ödeme seçenekleri ve uzun vadeler ile de bir hayli ilgi gören Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank şu sıralar özel meslek gruplarına yönelik geliştirdiği krediler ile öne çıkıyor.

İlk hamle Vakıfbank’tan Geldi

İhtiyaç kredisi çekeceklere avantajlı bir kredi sunabilmek için kolları sıvamış olan Vakıfbank, 125 bin TL’ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlarında müşterilerini destekleyeceğini açıkladı. 125 bin TL’ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlarını yüzde 1,55 faiz oranı ile müşterilerin sunan Vakıfbank; 3 bin TL ile 50 bin TL arasındaki ihtiyaç kredilerine 36 ay vade, 50 bin TL’nin üzerindeki ihtiyaç kredilerineyse 24 ay geri ödeme vadesi belirledi. Öte yandan Vakıfbank ardından Ziraat Bankası ve Halkbank da yeni kredi paketlerini tanıttı.

Ziraat Bankası ve Halkbank’tan Atak Gecikmedi

Uygun faiz oranlı ve uzun vadeli kredilerine her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Ziraat Bankası, mart ayından itibaren geçerli olacak yeni bir kredi paketi hazırladı. Tüm emeklilerin yaralanabileceği bir ihtiyaç kredisi ile müşterilerinin karşısına çıkan Ziraat Bankası, 40 bin TL’ye kadar olan tüm kredilerde faiz oranını 1,69 olarak belirlemişken; geri ödemeler konusunda da 36 ay varan vade seçeneği sunacağını açıkladı. Ziraat Bankası’nın hemen ardından yeni ve avantajlı bir kredi türü ile müşterilerinin karşısına çıkan Halkbank, 100 bin TL’ye kadar ihtiyacı olan tüm müşterilerine yüzde 1,79 faiz oranı ve uzun vadeler ile kredi sağlayacağını duyurdu. Kamu çalışanlarına özel olarak hazırladığı bu paketi geçtiğimiz gün duyuran Halkbank, başvuru kanallarının; mobil ve internet bankacılığı, SMS sistemi ve şubeler olacağını açıkladı.

İlgili Makaleler