Gündem

İhtiyaçları Erteleme Dönemi Geride Kalıyor; Sadece Bu Bankanın Müşterileri Anında Nakde Ulaşabiliyor! İhtiyacı Olan Banka Müşterilerinin 7/24 Nakit Çekebilmesi İçin…

Söz konusu nakde ihtiyaçlar olduğunda günümüzde vatandaşların aklına gelen ilk yöntem bankalardan kredi çekmek oluyor. Ancak krediler gerek birçok prosedürleri içermesi gerekse belli bir onay sürecini bekletmesi nedeniyle vatandaşların anında nakde ulaşmasını hala sağlamıyor. Bu banka ise, tüm prosedürleri ortadan kaldıran bir destek türü ile müşterilerinin yardımına koşuyor.

Nakit ihtiyaçlarında müşterileri için birçok prosedürü aradan çeken ve bu prosedürlerin yanı sıra zaman ve mekan kavramını da ortadan kaldırmış olan ING Bank, müşterilerinin her an oluşabilecek olan nakit ihtiyaçları başvuru gerektirmeyen nakit avans sistemini devreye sokuyor. Herhangi bir onay işlemi de gerektirmeyen bu nakit avans sisteminde ING Banklılar, nakit ihtiyaçlarının günün her saatinde kısa bir süre içerisinde karşılayabiliyor.

ING Bank, 7/24 Nakit Desteği Sunuyor

Sadece banka müşterilerine özel olarak nakit avans desteği sunan ING Bank, haftanın 7 günü, günün ise her saati banka müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Sadece aylık 1,80 oranından faiz oranı ile nakit desteği sunan ING Bank, 12 aya varan vade seçenekleriyle de müşterilerini destekliyor. Özellikle Bonus Card veya Pegasus Kart sahibi olan ING Banklıların yararlanabileceği bu nakit avans desteği ile hiçbir ihtiyaç da ertelenmemiş oluyor. Nakit avans üst limitini müşterisinin kart limitine göre belirleyen ING Bank, kolay nakit avans başvuruları ile anında nakit çekimini de destekliyor. ING Bank’ın nakit avanslarından yararlanmak için şube veya ATM’ler banka müşterilerine yardımcı oluyorken; mobil, internet ve telefon bankacılığı da nakit avans veren banka kanalları arasında yer alıyor.

ING Bank’ın Nakit Avans Geri Ödemeleri De Çok Düşük Oluyor

Her an ortaya çıkabilecek olan acil nakit ihtiyaçları için müşterilerini her an desteklemeye devam eden ING Bank, 12 aya kadar sunduğu vade seçenekleriyle de müşterilerinin taksitli bir şekilde kullandığı tutarı geri ödemesini sağlıyor. Oldukça küçük taksitler belirlemiş olan ING Bank, sunduğu düşük faiz ile de anaparanın üzerine cüzi miktarlarda eklemeler gerçekleştiriyor. ING Bank’ın avantajlı nakit avans sisteminden 7 bin TL bir nakit desteği almak isteyen vatandaşların en uzun vade seçeneğinde ödeyeceği aylık taksit tutarı sadece 668 TL olurken; geri ödemesi gereken toplam tutar ise, 8 bin 21 TL olarak hesaplanıyor.

İlgili Makaleler