Gündem

İkinci Corona Virüsü (Covid-19) Vakası Hakkında Cumhurbaşkanlığından Açıklama

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yaptığı açıklamalarında ikinci corona virüsü vakası hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ülkemizde görülen ikinci corona virüsü vakası hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İbrahim Kalın açıklamalarında ikinci vakanın da kontrol altında olduğunu ifade ederek rehavet ve panik olmadığını ifade etti.

Ayrıca Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklamalarının devamında tedbirleri titiz bir şekilde uygulamanın önemli olduğunu ifade ederek okulların toplu hareketliliği ve kalabalık ortamları azaltmak için tatil edildiğini ifade etti.

YAPILAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“İkinci vaka da kontrol altında. Rehavet ve panik yok. Tedbirleri titiz bir şekilde uygulamak önemli. Okullar, toplu/çoklu hareketliliği ve kalabalık ortamları azaltmak için tatil edildi. Lütfen bu noktaya dikkat edelim.”

Ayrıntılar geldikçe okuyucularımızla paylaşacağız…

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir