Ekonomi

İkramiye sevinci yaşayan işçilere maaş müjdesi!

Kamuda çalışan işçilere ikramiye ödemeleri yapılmıştı. İkramiye sevinci yaşayan işçilere bir düzel haber de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan geldi. Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile personellere bayram öncesi maaş ödemesi yapılacağını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde kamu çalışanlarına bayram öncesi ikramiye müjdesi verilmişti. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk işçilere ikramiye ödemelerine ilişkin, “ Kamuda istihdam edilen işçilere ödenecek ilave tediyelerin 3’üncüsü bugün hesaplara yatırılacak. Son ödeme ise 14 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Bakanlık olarak, her zaman olduğu gibi Türkiye’mizin geleceği için değer üreten, kalkınmamızın en büyük destekçisi olan işçi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulunmuştu.

Bayram öncesi maaş ödemesi

Kamuda çalışan işçilere ikramiye müjdesinin ardından bir güzel haber de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan verildi. Mansur Yavaş sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile belediyeye bağlı çalışan personellere bayram öncesi maaş ödemesi yapılacağını duyurdu.

Mansur Yavaş tarafından yapılan paylaşımda, “Sevgili mesai arkadaşlarım, ikramiyelerinizin ardından maaşlarınızı da bayram öncesinde yatırma kararı aldık. Mutluluğunuzun bizim mutluluğumuz olduğunu belirtiyor, bayramınızı şimdiden kutluyorum.” İfadeleri kullanıldı.

İlgili Makaleler