Gündem

İlk Kez Başvuru Yapmak Önemli! O Banka Tek Tıka Nakit Parayı Hesaba Geçiriyor! Ancak, Sadece İlk Kez Başvuranlar Yararlanabiliyor! Detaylar…

Bankaların yeni dönemde daha fazla müşteri kazanmak için hayata geçirdiği promosyon ödemeleri ve avantajlı kredi seçenekleri hızla devam ediyor. Promosyon ödemeleri sadece emekli olan ve SGK geliri alan kişilere sağlanırken; avantajlı kredi seçenekleri ilk kez banka müşterisi olacak herkesi kapsıyor.

Diğer bankalardan daha çok üst limit sunan Akbank, 2022 yılının en karlı hoş geldin kampanyasını hayata geçiriyor. Bu kampanya kapsamında sıfır faiz ile kredi sağlayan Akbank, yeni müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını hemen gidermek için düğmeye basıyor.

Sadece Mobil’den Müşteri Olanlara Veriliyor

Sıfır faizli kredi kampanyasını ile yeni müşterilerini karşılayan Akbank, 2022 yılında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden ilerleyerek ilk defa ve uzaktan Akbanklı olma sürecini tamamlayan yeni müşterilerine özel olarak anında sıfır faizli ihtiyaç kredisi sunuyor. Mobil bankacılık veya internet bankacılığı üzerinden üye olacak olan yeni Akbanklıları kapsayan bu kampanya kapsamında kredi başvurusunun “Akbanklı Ol” süreci sırasında ya da süreç tamamlandıktan sonra Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilmesi gerekiyor. Sadece onay alındıktan sonraki 5 gün içerisinde yararlanılabilen bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşlar, yüzde sıfır faiz oranı ile 7.500 TL’ye varan tüm ihtiyaçlarını anında karışılabiliyor.

Aylık Ödemeler Son Derece Düşük Tutuluyor

Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarını 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 7.500 TL olarak belirlemiş olan Akbank, dijital araçlar il banka müşterisi olan her yeni Akbanklı’ya faizsiz olarak ihtiyaç kredisi desteğini son derece düşük aylık taksitler ile sunuyor. Hem faizsiz olması hem de maksimum vade süresinin 12 ay olarak belirlenmesi nedeniyle taksit tutarlarını daha da düşürmeyi başarmış olan Akbank, bu krediden sadece kredi tutarının yüzde 0,5’i kadar bir kredi tahsis ücreti alıyor. Bu rakam da 7,500 TL için sadece 39,38 TL’lik bir masraf demek oluyor. Bunun yanı sıra sadece bireysel müşterilerinin yararlanabileceği bu kampanyadan her yeni müşteri tek seferlik olarak yararlanıyor. Akbank’ın hoş geldin kampanyası kapsamında verilen krediden 7.500 TL sıfır faiz oranı ile ihtiyaç kredisi çekecek olan bir Akbank yeni müşterisinin 12 ay vade ile aylık ödeyeceği tutar sadece 625 TL oluyor.

İlgili Makaleler