GündemKamu Haberleri

İllerde ilçe, semt ve mahallelere göre corona virüsü vaka haritası!

Bugün yapılan Bilim Kurulu Toplantısı sonrasında Bakan Koca açıklamalarda bulundu. Bakan Koca toplantı sonrası yaptığı basın açıklamasında vaka sayılarına ilişkin de bilgilendirmelerde bulundu. Corona virüs yoğunluk haritasını paylaşan Bakan Koca vaka sayılarını gösteren tablo ile ilgili, “ az da olsa iyimserlik yaratıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Bilim Kurulu Üyeleri video konferans yöntemiyle bir araya geldi. Toplantının ardından Bakan Koca basına açıklamalarda bulunan Bakan Koca vaka sayılarına ilişkin de bilgilendirmelerde bulundu. Bakan Koca İllerde ilce semt ve mahallelere göre corona virusü vaka haritasını da paylaştı.

Haritalardaki renklerin anlamları:

Mavi renkler testler

Mor renkler ikinci test

Yeşil renkler vaka-

Kırmızı renkler ölüm

ANKARA

İSTANBUL

İZMİR

KOCAELİ

SAKARYA 

ZONGULDAK

 

 

Bakan Koca vaka sayısına ilişkin şunları söyledi:
“Tablonun az da olsa iyimserlik sebebi olan yönleri var. 1 milyon 100 bini aşkın sağlık çalışanımız adına sizden şunu istiyorum; temastan kaçının, izolasyon kuralını uygulayın. 20 bin 23 test, bugün 76 vatandaşımızı daha kaybettik. 256 vatandaşımız ise şifa buldu…”
“Bu tabloya göre Türkiye’de toplam can kaybı 725 olurken toplam iyileşen 1582, yoğun bakımda olan 1474, entübe hasta sayısı 987 oldu…”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir