EkonomiGündem

ING Bank, Bu Kez Çıldırdı: Böyle Kampanya Görülmedi! Akaryakıt Alan Her Müşterisine Anında 500 TL Hediye Edeceğini Duyurdu. Son Katılım…

Ukrayna ile Rusya arasındaki kriz, tüm dünyayı olumsuz etkilemeye devam ederken; Türkiye’yi de es geçmedi. Özellikle petrol fiyatlarına inanılmaz bir biçimde olumsuz etki yaratan bu kriz, şimdilerde benzin ve motorin fiyatlarının arka arkaya zam almasına neden olmaya başladı. Bunun için vatandaşların giderek artan akaryakıt maliyetlerine karşın imdadına yetişen bankalar, akaryakıt alımına özel kampanyalar gerçekleştirmeye başladı.

Akaryakıt fiyatlarının artmasının ardından müşterilerine en iyi kazandıran kampanyayı sunmak için adeta yarış haline girmiş olan bankalar, birbirinden daha avantajlı bir fırsat yaratmak için rekabeti hızlandırdı. O bankalardan biri olan ING Bank, kampanyanın en iyisini müşterilerine sunmak için kolları sıvadı. Petrol Ofisi ile bir işbirliği anlaşmasına varan ING Bank, akaryakıt alımı kampanyasına katılan müşterilerine özel 500 TL hediye edeceğini açıkladı.

ING Bank Petrol Ofisi İş Birliği Çok Sevildi

Akaryakıt alımlarında müşterilerine destek olmak için harekete geçen ING Bank, geçtiğimiz gün yeni kampanyasını müşterileri ile paylaştı. ING Mobil uygulaması içerisinde bulunan ING Mobil kampanyalar bölümünde yer alan ilgili kampanya bölümünden katılım sağlanabilecek olan bu kampanya kapsamında anında 500 TL hediye edeceğini duyuran ING Bank, Petrol Ofisi istasyonlarından her ay 500 TL akaryakıt harcaması yapmayı taahhüt eden müşterilerine bir 500 TL de kendisinin vereceğini açıkladı.

ING Bank’tan Anında 500 TL Hediye

12 ay boyunca akaryakıt için her ay 500 TL harcama sözü veren tüm ING Bankalıların yararlanabileceği bir kampanya olan bu akaryakıt kampanyası, sadece anlaşmalı olan Petrol Ofisi istasyonlarından alınan akaryakıt alımlarında geçerli oluyor. Müşterisinin taahhüttü üzerine anında 500 TL hediye eden ING Bank, 12 ay boyunca müşterisinin verdiği taahhüttü doldurmasını bekliyor. Bu süre zarfında verilen taahhüt müşteri tarafından tutulmazsa, ödenen hediye para, kısım kıyas usulü çerçevesinde müşterinin hesabından geri alınıyor. Akaryakıt alımlarının kampanya kapsamında sayılabilmesi için alımların ödemelerinin ING kredi kartı ile Petrol Ofisi Mobil Ödeme sistemi ile yapılması gerekiyor. Bunun yanı sıra ticari kredi kartına sahip olan müşterilerin katılamayacağı bu kampanyadan sadece bireysel banka müşterileri yararlanabiliyor.

İlgili Makaleler