Gündem

ING Bank, Çıldırdı; Emekli Promosyonun Çıtasının 4 Bin TL’ye Çıkardı! Maaşınızı Taşımak İçin Acele Edin; Son Günler Yaklaştı! Son Gün…

Emekli maaşı alan vatandaşların özlemle beklediği emekli promosyonlarında üçüncü dönem başlıyor. En yüksek emekli promosyonlarını vermek için yarış içerisinde olan bankalar arasında ise, sadece nakit promosyon değil, avantaj yarışı da bulunuyor.

Emeklilere yönelik çok özel kampanyalar hazırlamış olan ING Bank ise, bu yarışın bir adım öne çıkanı oluyor. 4 bin TL’ye varan nakit promosyonlar sağlayan ING Bank, faizsiz taksitlendirme ve ertelemelerden; ücretsiz tüm ATM’lerden para çekmeye kadar pek çok da avantaj yaratıyor.

ING Bank, 4.000 TL’ye Varan Nakit Promosyon Ödemeleri Gerçekleştiriyor

Emekli maaşını ilk kez ING Bank’a taşıyacak olan emeklilere yüksek promosyon ödemeleri gerçekleştiren banka, maaşa göre ödemeler sağlıyor. ING Bank’tan gerçekleştirilen açıklamaya göre, emekli maaşı 1.500 TL’ye kadar olan emeklilere 1.850 TL; emekli maaşı 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olan emeklilere 2.300 TL; emekli maaşı 2.500 TL ve üzerinde olanlara ise 2.750 TL nakit promosyon ödemesi gerçekleştiriliyor. Bunun yanı sıra emekli yakınını ING Bank’a getirene 1.250 TL’ye (kişi başı 250 TL) varan ek promosyonlar ödeyen ING Bank, 4 bin TL’ye kadar emekli promosyonu kazanma avantajı yaratıyor. ING Bank’ın avantajlı emekliler dünyasından hemen yararlanmaya başlamak için ise 31 Mayıs’a kadar bankanın tüm şubelerinden, mobil bankacılıktan, internet bankacılığından ya da e-Devlet’ten emekli maaşını ING Bank’a aktarmak ve maaşı 3 yıl boyunca ING Bank’tan almaya söz vermek gerekiyor.

ING Bank, Emeklilere Ek Avantajlar Da Sağlıyor

ING Bank’ın önemli hizmetlerinden biri olan Turuncu Ekstra programı, maaşını ING Bank’a taşıyacak olanlara daha özel avantajlar ile sunuluyor. Şöyle ki, Turuncu Ekstra programından yararlanmak için belli bir aylık harcama tutarına ulaşan banka müşterileri dahil olabiliyor. Ancak, maaşını ilk kez ING Bank’a taşımış olan emekliler, bu programdan herhangi bir harcama tutarına tabi tutulmadan yararlanıyor. Yani, emekli maaşını ING Bank’a taşıyan vatandaşlar, Turuncu Ekstra programının tüm ekstra avantajlarından 3 ay boyunca harcama koşulu olmadan yararlanma hakkı elde ediyor. Bu kapsamda para transferi işlemlerini ING Mobil ve Internet Şubesi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek olan ING Bank’lı emekliler, tüm ATM’lerden de ücretsiz para çekebiliyor. Ayrıca emekliler için Destek Hesap limiti avantajı sunan ING Bank, bu limit dahilinde ayda 3 işleme kadar faizsiz taksitlendirme ya da erteleme yapıyor.

İlgili Makaleler