Ekonomi

ING Bank kasım ayı emekli promosyonu kampanyasını duyurdu! Maaş hesabını taşı 8 bin TL anında hesabına yatsın! Son başvuru tarihi 30 Kasım!

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen yukarı yönlü atakların gündelik hayat şartlarını giderek ağırlaştırması, özellikle emekli vatandaşların kısıtlı olan bütçelerinin erimesine sebep oldu. Herhangi bir ek gelirleri olmayan ve bu kapsamda da emekli maaşları ile ay sonlarını getirmekte güçlük çeken vatandaşlar, nakde olan ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına bankaların güncel kampanyalarını yakın takibe aldı. Bu noktada sevindiren kasım ayı müjdesi, ING Bank’tan geldi.

Sektörün önemli öğelerinden olan ING Bank, kasım ayına girilmesi ile birlikte emekli ek ödeme kampanyalarını geliştirdiğini bildirdi. Bu kapsamda yeni maaş müşterilerine 8 bin TL’ye varan ek ödeme hizmeti sunacağını belirten ING Bank, kampanyalarına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ING BANK’TAN GÜNCEL EMEKLİ EK ÖDEME KAMPANYALARI

Yükselmeye devam eden enflasyon karşısında emekli müşteri potansiyelini korumak isteyen ING Bank, emekli promosyonu kampanyasını güncellediğini duyurdu. Kasım ayına girilmesi ile birlikte duyurulmuş olan yeni promosyon kampanyasına göre vatandaşların aldıkları maaş tutarları doğrultusunda yatırılacak olan ek ödeme tutarları şu şekilde bildirildi:

  • SGK maaşı 3.499 TL ve altı tutarlarda olanlara: 4.500 TL
  • SGK maaşı 3.500- 7.499 TL aralığında olanlara: 5.250 TL
  • SGK maaşı 7.500- 9.999 TL aralığında olanlara: 6.750 TL
  • SGK maaşı 10.000 TL ve üzeri tutarlarda olanlara: 7500 TL

ING Bank kasım ayı boyunca 7 bin 500 TL’lik üst limit ile hizmete sunmaya devam edeceği emekli promosyonu kampanyasına ek olarak bir ödeme kampanyası daha geliştirdiğini duyurdu. İkinci kampanyası kapsamında otomatik fatura ödeme talimatı verilmesini zorunlu tutan banka, 2 talimat karşılığında 500 TL daha ilave ödeme yapacağını bildirdi.

ING BANK EMEKLİ EK ÖDEME KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

ING Bank tarafından düzenlenmiş olan kasım ayı emekli promosyonu kampanyasından yararlanabilmek için bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile maaş hesabının taşınması gerekmektedir. Ayrıca ilgili hesabın en az 3 yıl boyunca bankada kalacağının da taahhüt edilmesi gerekmektedir.

ING Bank tarafından düzenlenmiş olan 500 TL üst limitli otomatik fatura ödeme talimatı kampanyasından yararlanabilmek için maaş hesabının taşınmasının ardından ilgili vadesiz hesap üzerinden fatura ödeme talimatının verilmesi gerekmektedir.

İlgili Makaleler