Ekonomi

ING Bank’tan yatırımlık arsa satışları! Şanlıurfa’da 147 metrekarelik arsa 14 bin 464 TL karşılığında satışa çıkarıldı!

Döviz kurlarına ve altın fiyatlarına bağlı olarak yükselen hammadde fiyatları, birçok sektörde olduğu gibi gayrimenkul sektöründe de deprem etkisi yarattı. Yükselen hammadde fiyatlarından etkilenerek tarihi seviyelere yükselene gayrimenkul fiyatları, ek olarak piyasanın bu durumunu kendi lehlerine çevirmek isteyen kötü niyetli kimselerin fırsatçılıkları sebebi ile daha da yüksek seviyelere ulaştı. Bu durum başta konu fiyatları olmak üzere diğer taşınmazların fiyatlarına da direkt olarak yansıdı.

Uzun süredir emlak piyasanın durgun bir dönem geçirmesine sebep olan olumsuz ekonomik koşullar ve kötü niyetli kişilerin fahiş fiyat artışı kararları, yeni dönemde kendi gayrimenkulüne sahip olmanın hayalini kuran, kısıtlı bütçeye sahip tüketicileri zor duruma sürükledi. Bu durum hükümet yetkililerini de harekete geçirip TOKİ projesinin geliştirilmesine aracılık ederken fiyatların halen yüksek seviyelerde olması tüketicileri hayal kırıklığına uğrattı.

Yüksek gayrimenkul fiyatlarına karşı hayallerini gerçekleştirme gücü bulunmayan tüketiciler için devreye giren kurumlardan birisi olan ING Bank, kendi bünyesinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için Bankadan isimli yasal ihale platformu ile anlaşmaya vardığını ve ilgili platform üzerinden uygun fiyatlı ihaleler düzenlediğini bildirdi. Son olarak icralık bir arsa için ihale düzenlediğini belirten ING Bank, ihaleye ve ihaleye konu olan gayrimenkule ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ING BANK’TAN SATILIK İCRALIK ARSA!

Bankadan isimli popüler yasal ihale platformu ile anlaşmaya varan bankalardan birisi olan ING Bank, ilgili platform üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. İhaleye konu olan gayrimenkulün arsa nitelikli olduğunu belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

ING Bank satışa sunmuş olduğu icralık arsanın Şanlıurfa ilinin Suruç ilçesinde bulunduğunu belirtti. Arsanın toplam kullanım alanının 147 metrekare olduğunu belirten banka, krediye uygun olarak satışa sunulmuş olan arsa için 370 bin TL talep ettiğini ifade etti. İhaleye katılmak isteyenlerden talep edilen hizmet bedeli ise 14 bin 464 TL olarak duyuruldu.

ING BANK’IN İCRALIK ARSASINA NASIL FİYAT TEKLİFİ VERİLİR?

ING Bank tarafından satışa sunulmuş olan icralık arsa için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin, Bankadan platformuna üye olmaları ve hizmet bedelini yatırmaları gerekmektedir.

İlgili Makaleler