Ekonomi

ING’den kaçırılmayacak kampanya: Emeklilere koşulsuz şartsız 2.750 TL ödeme!

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından ING bankası müşteri memnuniyeti odaklı bankacılık hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Emekli maaşını ING’den alan maaş müşterilerine, promosyon kampanyası kapsamında tam tamına 2 bin 750 TL ödeme yapılacak. Koşulsuz şartsız tüm emeklilerin yararlanabileceği bu kampanyanın bilinmesi gereken detayları açıklandı. ING resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklamada milyonlarca emekli vatandaşı yakından ilgilendiren promosyon kampanyasının detayları paylaşıldı.

Emekli maaşını ING’ye taşıyan müşterilere kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor. Günümüzde bankacılık sektöründe en çok tercih edilen özel bankalardan biri olan ING, yine tüm dikkatleri üzerine çeken bir duyuru ile gündeme geldi. ING’nin emekli maaş müşterileri için başlattığı promosyon kampanyasında nakit para desteği veriliyor. ING’den 2 bin 750 TL nakit promosyon almak isteyenler için başvuru süreci tüm hızıyla devam ediyor.

ING Avantajlı Promosyon Fırsatları

Bankacılık sektöründe müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri ile adından sık sık söz ettiren ING yine tüm dikkatleri üzerine çekti. ING bankın resmi web sitesinde yapılan duyuruya göre emekli maaşını ING’ye taşıyan kişilere maaş tutarına göre ek koşulsuz 2 bin 750 TL ödeme yapılacak. Ayrıca emekli yakını ile ING şubelerine gelen vatandaşlar için toplamda bin 250 TL’ye varan promosyon kazanma imkanı sürüyor. Böylelikle toplamda 4 bin TL’lik bir emekli promosyon kampanyası açıklayan ING, milyonlarca emeklinin bir numaralı adresi haline geldi.

ING Emekli Promosyon Kampanyası

Son dönemde bankalar arasında kıyasıya rekabete sahne olan emekli promosyon kampanyaları konusunda dikkat çeken bir atak ING’den geldi. ING bankası maaşını bankaya taşıyan emekli müşterileri için 3 ay boyunca Turuncu Ekstra avantajlarından harcama koşulu olmadan yararlanabileceklerini duyurdu. Emekli maaşını taşıyanlara yüzde 2.09’dan başlayan faiz oranları ile ihtiyaç kredisi veriliyor.

Kredi tahsis ücreti olmadan emekli ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler de maaşlarını ING bankasına taşımaya devam ediyor. ING bankasında ek koşul olmadan 2 bin 750 TL’ye kadar promosyon alabilmek için maaş tutarının en yüksek seviyede olması gerekiyor. Öte yandan emeklinin aldığı maaşa göre değişen tutarlarda promosyon kampanyaları devam ediyor.

İlgili Makaleler