Gündem

İngiltere’de 18 Yaşındaki Bir Genç Corona Virüsünden Hayatını Kaybetti

Dünyayı etkisi altına alan corona virüsü can almaya devam ederken bir haber de İngiltere'den geldi. Buna göre özellikle yaşlı insanların hayatını kaybettiği corona virüsü bu kez 18 yaşındaki bir genci hayattan kopardı.

İngiltere’de korona virüs sebebiyle hayatını kaybedenlere bugün biri 18 yaşında olmak üzere 48 kişi daha eklendi. Toplam can kaybı 281 olurken, 635 yeni vaka daha saptandı. Başbakan Boris Johson’dan İngiltere vatandaşlarına ‘sosyal mesafe’ uyarısı geldi.

İngiltere’de corona virüsü nedeniyle ölenlerin sayısı 281’e çıkarken hükümetin salgınla mücadele kapsamında yaptığı ‘sosyal mesafelendirme’ uyarısının bazı İngilizler tarafından dikkate alınmadığı gözlemlendi.

İngiltere Halk Sağlığı Kurumu tarafından bir açıklama yapıldı ve covid-19 sebebi ile ölenlerin sayısının 48 arttığı hayatını kaybedenlerin yaşlarının 18 ila 102 arasında olduğu ifade edildi.

AÇIKLAMA YAPILDI

Başbakan Boris Johnson bir açıklama yaptı ve şu ifadelere yer verdi:

“Temiz havanın kendi başına size bağışıklılık sağladığını düşünmeyin. Birbirinizden 2 metre uzakta olmalı ve sosyal mesafelendirme kurallarına uymalısınız. Bunu ciddiye alın ve uygulayın. Çünkü hayati öneme sahip.

Eğer insanlar bunu yapamazlarsa, yapmayacaklarsa, elbette o zaman daha sert önlemler almamız gerekecek. Bunu yapmak istemiyoruz ama gerekli olabilir.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir