Gündem

İngiltere’den Başbakan Johnson’a Dair Açıklama: Artık Yatakta Oturabiliyor

İngiltere Maliye Bakanı Rishi Sunak, corona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıkmasıyla hasta olduğu öğrenilen ve semptomların gittikçe ağırlaşması sonucu hastaneye yatırılan İngiltere Başbakanı Johnson’'ın yoğun bakıma kaldırıldıktan sonraki durumu hakkında bilgilendirmede bulundu.

İngiltere Maliye Bakanı Rishi Sunak, corona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıkmasıyla karantinaya alınan ancak semptomların gittikçe ağırlaşması sonucu hastaneye yatırılan Başbakan Boris Johnson’ın durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başbakan Johnson’ın durumunun kritikleşmesi sonucu yoğun bakıma alındıktan sonraki sağlık durumunun iyiye gittiği ve artık “yatakta oturabildiği” belirtildi. 5 Nisan’da hastaneye yatırılan Boris Johnson yerine, Dışişleri Bakanı Dominic Raab getirilmişti.

HAYAT KURTARMAK İÇİN EVDEN ÇIKMAYIN

Daha önce Başbakan Boris Johnson, şu açıklamayı yapmıştı:

“Hala corona virüs semptomlarına sahip olduğum için rutin testleri yaptırmak adına dün gece doktorumun tavsiyesi üzerine hastaneye gittim. İyi bir ruh hali içerisindeyim ve ekibimle iletişim halindeyiz. Bu zor zamanda benimle ve diğerleriyle ilgilenen tüm NHS personeline teşekkür etmek istiyorum. Siz Britanya’nın en iyisisiniz. Herkes güvende kalsın ve NHS’yi korumak, hayat kurtarmak adına evde kalmayı unutmayın.”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir