Gündem

İnstagram Kullanıcısı Olanlar! İnstagram Hikayelerine O Özellik Geliyor!

İnstagram Reels videosu günümüzde İnstagram ‘ın en çok kullanılanları arasında bulunuyor. Fakat şimdilerde İnstagram yeni bir özellik denemeye başladı. Alınan bilgilere göre İnstagram Reaksiyon özelliğini uygulamaya getirmeyi planlıyor. Peki İnstagram uygulamasının getirmek üzere olduğu yeni özelliğin detayları nelerdir?

İnstagram’ın Yeni Özellik Denemesi

Sosyal medya platformu Instagram, hikayeler için beğeni butonu denemesi yapmaya başladı. İnstagram, temel özellikleri arasında olan beğeni, şimdiye kadar IGTV ve gönderiler de yer aldı. İnstagram hikayeler için şimdiye kadar kullanıcılar emojilerle reaksiyon gösterebiliyor. Ancak platform sadece beğenisini belirtmek isteyen kullanıcılar için yeni özelliği denemeye başladı.

Sosyal medya uygulamaları araştırmacısı Alessandro Paluzzi, Twitter hesabı üzerinden bu deneme ile ilgili ekran görüntüsünü paylaştı. Gönderilerde beğeni yapabilmek için iki kere tıklamak gerekiyor. Hikayeler ise tek tıklama üzerine çalışıyor. Kişinin bir önceki hikayesi için sola, başka hikayeye geçmek için sağa tıklamanız yeterli. Hikayeler beğeninin tıpkı emoji tepkileri gibi mesaj gönder ile iletilebilme ihtimali üzerinde de çalışmalar devam ediyor.

İlgili Makaleler