Personel Alımı

İş Arayan Vatandaşlar Dikkat! Merkez Bankası 40 Personel Alacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, resmi internet sitesinden yeni bir iş ilanı duyurusunda bulundu. Yapılan açıklamaya göre Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tam zamanlı 25 Araştırmacı ve bilişim alanında çalıştırmak üzere yine tam zamanlı kadrolu 40 uzman yardımcısı alımı yapacak İlanın genel şartları nelerdir?

Başvuru Koşulları

– Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasına alınacak kişilerde aranan genel şartları sağlamak.

– 01.01.1987 ve daha sonra doğmuş olmak.

– 01.01.2019 tarihinden sonra yapılan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası işe alım sınavlarının komisyon mülakatı aşamasında elenmemiş olmak.

– En az dört yıllık eğitim veren Türkiye veya yurt dışındaki denkliği Yükseköğretim Kurulunca tanınmış yükseköğretim kurumlarinin bilgisayar mühendisligi, elektrik-elektronik mühendisliği, elektronik mühendisligi, elektronik ve haberlesme mühendisligi, yazılım mühendisliği, bilisim sistemleri mühendisligi, endüstri mühendisligi, isletme mühendisligi programlarinda lisans egitimini tamamlamis olmak.

– 01.01.2018 tarihinden sonra yapilan Yabanci Dil Bilgisi Seviye Tespit Sinavi (YDS) veya Elektronik Yabanci Dil Sinavindan (e-YDS) en az 70 Ingilizce puani veya Test of English as a Foreign Language Internet-Based Test (TOEFL iBT) sinavindan en az 84 puan veya Cambridge C1 Advanced sinavindan (CAE) B ve üzeri veya Cambridge C2 Proficiency sinavindan (CPE) C ve üzeri almis olmak.

İlgili Makaleler