Ekonomi

İş Bankası sınırları zorladı, başvuruda bulunanlara 500 TL hediye kampanyası başladı!

Emekli vatandaşlar, bazı bankaların sunduğu nakit promosyon ödemelerinden geri ödemesi şekilde yararlanmak için araştırmalarına devam ediyor. En avantajlı promosyon ödemesini hangi bankaların yaptığı konusunda araştırmalar sürerken, güncellenen promosyon tutarlarıyla birlikte bu noktada ön plana çıkmayı başaran İş Bankası, emekli maaşının tutarına göre 5.000 TL’ye kadar sunduğu nakit promosyonların yanı sıra bir de 500 TL’ye kadar referans hediyesi veriyor. İş Bankası’na emekli yakınını referans kodu ile getirenlere banka 500 TL’ye kadar Pazarama MaxiPuan hediye ediyor. İşte detaylar…

İş Bankası’ndan 500 TL MaxiPuan!

20 Eylül 2022 tarihine kadar Maximum Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılarak referans kodu alan İş Bankası müşterileri, bu kodu emekli maaşı alan yakınlarıyla paylaşabiliyor. Bu paylaşım sonrası kodu alan emekli vatandaş, emekli maaşını 3 yıl taahhüt ile İş Bankası’na taşıdığında, referans kodunu gönderen İş Bankası müşterisine kod paylaştığı yakın başına 250 TL ve toplamda 500 TL Pazarama MaxiPuan hediye ediliyor.

Referans Kodu Nasıl İşliyor?

Referans kodu paylaşılan emekli maaş müşterisinin bu kodu aldıktan sonra “REFERANS” yazıp bir boşluk bırakarak referans kodunu ekleyip 4402’ye SMS göndermesi gerekiyor. Her müşterinin referans kodu müşteriye özel olup, bir müşteri en fazla 2 kişiye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabiliyor. Referans olunacak emekli maaş müşterisinin, 10 Haziran 2022 sonrasında İş Bankası’nda yer alıyor olması gerekiyor.

Pazarama MaxiPuan Nerede Kullanılabilir?

Kampanya dahilinde hediye edilen Pazarama MaxiPuan’lar, müşterilerin İş Bankası hesaplarına yapılacak ilk maaş ödemesini takip eden ilk ay içinde yükleniyor. Kazanılan bu hediye, Maximum Mobil uygulamasında yer alan Pazarama dijital platformundan yapılacak satın alma işlemlerinde kullanılabiliyor. Pazarama MaxiPuan’lar, yüklendiği tarihten itibaren 3. ayın son gününe kadar bu harcamalarda kullanılabiliyor.

İlgili Makaleler