Ekonomi

İş Bankası Vatandaşlara 10 Bin Liraya Kadar Kredi Veriyor ! Kurban Bayramından Sonra Ödeme Başlıyor

Türkiye İş Bankası tarafından önemli bir açıklama yapılarak bayram kredisi kampanyası başlatıldığı belirtildi. Bu kampanya kapsamında vatandaşlara 10 bin liraya kadar kredi verileceği ve Kurban Bayramından sonra ödeme başlayacağı yani 3 ay sonra ödeme başlayacağı belirtildi.

Türkiye İş Bankası tarafından bir açıklama yapılarak bayram kredisi kampanyası başlatıldığı duyuruldu. Yapılan açıklamada kredinin 3 ay geri ödemesiz olduğu belirtildi. Yani krediyi şimdi çekip Kurban Bayramından sonra ödeyebilirsiniz.

KURBAN BAYRAMINDAN SONRA ÖDEME

Söz konusu kredi “İş Bankası’ndan İhtiyaçlarınıza Tam Destek! 3 Aya Kadar Geri Ödemesiz Anında Bayram Kredisi!” başlığı ile duyuruldu ve “Anında Bayram Kredisi ile bu döneme özel ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, dilerseniz ilk taksitinizi krediyi kullandığınız tarihten 3 ay sonra olacak şekilde belirleyebilir, üstelik kredinizi eşit taksitlerle geri ödeyebilirsiniz. İş Bankası her zaman olduğu gibi Ekonomiye Destek Paketi kapsamında da yanınızda.” ifadelerine yer verildi.

FAİZ ORANI

Bayram kredisi kapsamında vatandaşlar en az 3 bin lira kredi çekebileceği gibi 10 bin liraya kadar kredi çekebiliyorlar.Ayrıca krediye ilişkin Türkiye İş Bankası faiz oranını yüzde 0,96 olarak belirtti. Bu seviyeden başlayan faiz oranları ile bayram kredisi çekme imkanı bulunuyor.

GERİ ÖDEME DETAYLARI

Çekilecek olan krediye göre geri ödeme şu şekilde belirtildi:

3 bin lira 12 ay vade için aylık ödeme 269,11 lira.

Toplam geri ödeme: 3229 lira.

3 bin lira 24 ay vade için aylık ödeme 143,79 lira.

Toplam geri ödeme: 3.450,96 lira.

5 bin lira 12 ay vade için aylık ödeme 448,52 lira.

Toplam geri ödeme: 5.382,24 lira.

5 bin lira 24 ay vade için aylık ödeme 239,65 lira.

Toplam geri ödeme: 5.751,60 lira.

8 bin lira 12 ay vade için aylık ödeme 717,63 lira.

Toplam geri ödeme: 8.611,56 lira.

8 bin lira 24 ay vade için aylık ödeme 383,44 lira.

Toplam geri ödeme: 9.202,56 lira.

BAŞVURU DETAYLARI

İşcep üzerinden kredi başvurusu yapılabilir. Vatandaşlar İşcep üzerinden Krediler> Anında Kredi Başvuru veya Başvurular > Kredi > Anında Kredi adımları takip edilerek başvuru yapılabilir.

İş Bankası internet sitesi üzerinden yapılacak başvurularda ise Kredilerim > Anında Kredi veya Başvuru-Ürünler > Anında Kredi adımları takip edilebilir.

50 Bin Lira İhtiyaç Kredisi İçin TIKLAYIN.

Şekerbank Kredi Kampanyası İçin TIKLAYIN.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler