Gündem

İş Bankası’ndan Çalışma Saati Açıklaması: Eski Düzene Dönülüyor

Covid-19 salgını ile mücadele çerçevesinde çalışma saatlerini değiştiren İş Bankası, eski çalışma saatlerine geri dönüleceğini açıkladı.

Türkiye’deki Covid-19 salgını ile mücadelede alınan tedbirlere yönelik İş Bankası, 23 Mart itibariyle gişe çalışma saatlerini saat 12.00 ile 17.00 arasında olacak şekilde güncellemişti. Ancak dün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan “normalleşme planına” uyan İş Bankası, normal çalışma saatlerine geri döneceğini aktardı. Bu doğrultuda, 11 Mayıs tarihinden başlamak üzere İş Bankası, daha önce olduğu gibi 09.00-12.30 ve 13.30-17.00 saatleri çerçevesinde çalışmaya devam edecek.

BÜTÜN ŞUBELER ESKİ DÜZENE DÖNÜYOR

İş Bankasının alışveriş merkezlerinde, havalimanlarında ve başka birçok yerde bulunan şubeleri de aynı şekilde normal çalışma saatlerinde faaliyete başlayacak. Bir yandan da eğer gerekilirse, tedbirler sürdüğü ve diğer yerlere oranla riskin yüksek olduğu illerde, salgın ile mücadele kapsamında başka önlemler devreye sokulacak.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler