Ekonomi

İş Bankası’ndan Müşterilerine Güzel Haber! Son 15 Gün!

İş Bankası müşterileri için yeni kampanyasını duyurdu. Banka açıklamasında, 1-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında Bankamatik Kart ile yapılacak Market alışverişlerinde 100 TL’ye varan MaxiPuan hediye edileceği bildirildi. Yapılan açıklamada, 17 Eylül 2021’e kadar ödülün kullanılması gerektiği ifade edildi.

İş Bankası yaptığı yazılı açıklama ile Bankamatik Kart’ınızla Market alışverişlerinize 100 TL’ye varan MaxiPuan hediye edilebileceğini bildirdi. Hediyenin 8 Eylül 2021 tarihinde karta yükleneceği açıklandı. Kampanya İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç), İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişlerinde geçerli olacak.

İş Bankası kampanya detayları

Maximum Mobil’den Market Kampanyası’na katılın, Ağustos ayı boyunca Bankamatik Kart’ınız ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 175 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra, farklı günlerde yapacağınız 175 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 10 TL, toplam 100 TL MaxiPuan kazanın!

Katılmak için: Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.
MaxiPuan’larınız 8 Eylül 2021 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 17 Eylül 2021’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 100 TL MaxiPuan kazanabilir.

İlgili Makaleler