İşkur İş İlanlarıPersonel Alımı

İŞKUR Açıkladı; Karayolları Genel Müdürlüğü 7.125 TL Maaş İle Personel Alacak! Başvurular Başladı, Şartları Sağlayan Herkes Başvurabiliyor! Şartlar…

2022 yılının ikinci yarısı öncesinde ilk etap işe alımlarının startını veren kamu kurum ve kuruluşları ilanlarını arka arkaya yayınlamaya başladı. Bu sene alım yapacak olan kamu kurum ve kuruluşlarından biri olan Karayolları Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü’nden ise, iş arayan vatandaşa müjdeli bir haber daha geldi. Personel istihdam edeceğini açıklayan Karayolları Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü, pozisyonun şartlarını da açıkladı.

Kendi bünyesinde çalıştırmak üzere beden işçisi alımı gerçekleştireceğini duyuran Karayolları Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü, ortalama 7.125 TL maaş ile personel arayışına çıktı. Personeller arayışında 18 ile 40 yaş aralığını temel başvuru şartı ilan eden Karayolları Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü, 2022 yılının ilk toplu alımı için detayları kamuoyu ile paylaştı.

Karayolları Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü, Başvuru Şartlarını Açıkladı

İşe alımlar ile ilgili genel şartlarını duyurmuş olan Karayolları Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın yanı sıra 18 ile 40 yaş arasında olmayı ve erkek adaylar için askerlik ile ilişiklinin bulunmamasını temel şart olarak belirledi. Önlisans ve lisans düzeyindeki adaylardan KPSS isteyen Karayolları Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü, emekli olan vatandaşların başvurularını kabul etmeyeceğini duyurdu. Sınavlı bir şekilde alım gerçekleştirecek olan Karayolları Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü, işe alınacak olan personelleri sözlü sınav yoluyla yapacağını da aynı ilan içerisinde açıkladı. Ataması yapılan işçilerin 5 yıl boyunca başka bir ildeki işyerlerine tayin talebinde bulunamayacağının altını çizen Karayolları Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü, maaş gibi detaylara da ilanında yer verdi.

Karayolları Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü, Yevmiyeyi 274,96 TL Olarak Belirledi

İşe alınacak olan personel için yevmiye de belirlemiş olan Karayolları Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü, yayınladığı ilanda yevmiye ile ilgili kısımda 274,96 TL çıplak yevmiye ibaresini kullandı. İşe alınacak olan kişileri 60 günlük bir deneme süresine tabi tutacak olan Karayolları Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü, göreve başlamaya hak kazanan adaylardan istenilen belgelerin ileriki tarihlerde ilan edilecek olan güne kadar kuruma şahsen teslim etmelerini de şart koştu. KPSS’ye girmiş olan adayların başvurularını değerlendiren Karayolları Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü, başvuruları ise 9 Mayıs 2022 bitimine kadar açık tutacağını duyurdu. Başvuruları 00006744415 iş ilan numarası ile İŞKUR üzerinden alınacak olan Karayolları Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü, KPSS’ye giren adayları değerlendirecek olmasına rağmen herhangi bir puan aramayacağını da belirtti. Eski hükümlü veya TMY (terörle mücadelede yaralanan) statüsünde olanların da başvurularını kabul eden Karayolları Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü; Konya, Karaman, Aksaray ve Afyonkarahisar illerinde ikametgah eden kişilerin istihdam edileceğini açıkladı.

İlgili Makaleler